ΚΥΠΡΟΣ

Κύπρος: Ελεύθερη 28χρονη που είχε συλληφθεί για φόνο

Κύπρος: Ελεύθερη 28χρονη που είχε συλληφθεί για φόνο

Κανένα στοιχείο δεν προέκυψε εναντίον της 28χρονης που συνελήφθηκε χθες από την αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων, για την υπόθεση δολοφονίας του 35χρονου Λούκα Κωνσταντίνου και ως εκ τούτου αφέθηκε το πρωί ελεύθερη.

Σε μια σύντομη διαδικασία στο δικαστήριο των Βρετανικών Βάσεων Επισκοπής, ο δικαστής ενημερώθηκε από τον αστυνομικό ανακριτή της υπόθεσης, ότι δεν υπάρχει καμία κατηγορία εναντίον της 28χρονης και κανένας λόγος κράτησης της.

Το δικαστήριο διέταξε όπως άμεσα και χωρίς κανένα περιορισμό αφεθεί ελεύθερη η 28χρονη, η οποία ξέσπασε σε κλάματα στην αγκαλιά του πατέρα της, σύμφωνα με το icyprus.

Σήμερα αναμενόταν ότι θα οδηγείτο ενώπιον του δικαστηρίου και ο 36χρονος, που συνελήφθηκε ως ύποπτος και νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Λεμεσού, ωστόσο οι γιατροί έκριναν αναγκαία την μεταφορά του στο ψυχιατρείο Αθαλάσσας.

Το απανθρακωμένο πτώμα του Λούκα Κωνσταντίνου, υπαλλήλου στο τμήμα καθαριότητας του Δήμου Λεμεσού, εντοπίστηκε στις 3 Απριλίου, στο δάσος ευκαλύπτων του Λέιντις Μάιλ, στη Λεμεσό.