ΚΥΠΡΟΣ

Σεξουαλική εκμετάλλευση από 35χρονο – «Προδόθηκε» από...

Σεξουαλική εκμετάλλευση από 35χρονο – «Προδόθηκε» από...

Στο σκαμνί κάθισε ένας 38χρονος Ελλαδίτης, κάτοικος Λάρνακας, μετά από καταγγελία ανήλικης για σεξουαλική εκμετάλλευση.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο της υπόθεσης, τα πιο πάνω αδικήματα τελέστηκαν κατά τη χρονική περίοδο 2008-2012.

Βάσει όσων ισχυρίζεται η ανήλικη, ο κατηγορούμενος –που είναι και συγγενής της, όχι εξ αίματος– διατηρούσε δεσμό μαζί της από το 2008, όταν εκείνη ήταν μόλις 11 ετών! Η σχέση τους αρχικά δεν ήταν ολοκληρωμένη. Αυτό συνέβη, σύμφωνα με την καταγγελία, όταν το κορίτσι φοιτούσε στη Β΄ Γυμνασίου. Τα δύο πρόσωπα έρχονταν σε σεξουαλική επαφή μέχρι το 2012 είτε στο σπίτι του 38χρονου, όπου η ανήλικη βρισκόταν συχνά με αφορμή τη συγγένεια μεταξύ τους, είτε σε υπό κατασκευή πολυκατοικία κοντά στην κατοικία του.

Και αν σοκάρει η ηλικία του κοριτσιού κατά την οποία είχε ολοκληρωμένες σχέσεις με έναν 35χρονο τότε, ακόμα πιο αποκρουστική είναι η μαρτυρία της κοπέλας ότι η τελευταία φορά που συνευρέθηκε με τον κατηγορούμενο ήταν στο διάστημα μεταξύ του θανάτου του πατέρα της και της τέλεσης της κηδείας του.

Προκειμένου να πείσει η νεαρή τις ανακριτικές Αρχές για την αλήθεια των ισχυρισμών της, έδωσε περιγραφή χαρακτηριστικού σημαδιού που φέρει ο 38χρονος στο κάτω μέρος του γεννητικού του οργάνου.

Ο 38χρονος από την πλευρά του χαρακτηρίζει ως ψευδείς τις κατηγορίες της ανήλικης ενώ ισχυρίζεται πως τον κρυφοκοιτούσε από την κλειδαριά όταν εκείνος βρισκόταν στο μπάνιο.

Η ακρόαση της απίστευτης υπόθεσης θα συνεχιστεί στις 11 Απριλίου.

Διαβάστε επίσης:

Βιασμός άνδρα με νοητικά προβλήματα στην Κύπρο