ΚΥΠΡΟΣ

Λεμεσός- Γιορτή του Κρασιού: Έτοιμος να υποδεχτεί το κοινό ο βρακάς

Λεμεσός- Γιορτή του Κρασιού: Έτοιμος να υποδεχτεί το κοινό ο βρακάς

Έτοιμος να υποδεχθεί το κοινό είναι ο ύψους επτά μέτρων παραδοσιακός βρακάς, που τοποθετήθηκε σήμερα στη θέση του, στο δημόσιο κήπο Λεμεσού, ενόψει της 54ης Γιορτής του Κρασιού που θα πραγματοποιηθεί, από τις 27 Αυγούστου μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου.

Χθες (9/8/2015) συνεργεία του Δήμου τοποθέτησαν και έντυσαν το σύμβολο της Γιορτής του Κρασιού, υπό τις μελωδίες της χορωδίας «Αρίονες» και όπως δήλωσε ο αντιδήμαρχος Λεμεσού Σάββας Στούππας, η πόλη είναι περήφανη που αυτή η γιορτή έχει διατηρηθεί μέσα στο πέρασμα του χρόνου.

«Είμαστε σίγουροι ότι θα δεχθούμε πάρα πολλές χιλιάδες επισκέπτες, για να καταναλώσουν το κυπριακό κρασί, που μας κάνει περήφανους και στο εξωτερικό», συμπλήρωσε.

Η λειτουργός Πολιτιστικών Υπηρεσιών του Δήμου, Σκεύη Αντωνιάδου, είπε πως το κοινό αναμένει να διασκεδάσει και να γευτεί άφθονο κρασί και κυπριακά εδέσματα με χαμηλές τιμές, προσθέτοντας πως «θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πραγματοποιήσουμε μια καλή γιορτή».

Κατά τη διάρκεια της Γιορτής θα λειτουργήσουν περί τα 60 περίπτερα που θα προσφέρουν παραδοσιακούς μεζέδες και εδέσματα καθώς και σουβενίρ, ενώ τα εγκαίνια της Γιορτής θα τελέσει, το βράδυ της 27ης Αυγούστου, ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, Γιώργος Λακκοτρύπης.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕf

Σχετικές ειδήσεις