ME TO N & ME TO Σ

Αν δεν μπορεί το Κράτος να μας φυλάει, μπορούμε εμείς…

Αν δεν μπορεί το Κράτος να μας φυλάει, μπορούμε εμείς…

Κάθε μέρα και ένα έγκλημα. Κάθε μέρα και κάτι. Πλέον δεν είσαι πουθενά ασφαλής. Ούτε καν μέσα στο σπίτι σου. Δεν λέμε έξω απ’αυτό… Εκεί πια είναι η Κόλαση του Δάντη.

Τελευταία νέα: Στη Βούλα σάτυρος και σεσημασμένος για ληστείες αυνανιζόταν μπροστά σε παιδάκια… Στα Γλυκά Νερά ένας ανώμαλος επιτέθηκε σε 16χρονη για να τη βιάσει. Στην Αγιά Μαρίνα στο Κορωπί Πακιστανοί έπεσαν σαν αγέλη λύκων σε ένα κορίτσι 25 χρονών την έσκισαν τα ρούχα και επιχείρησαν να τη βιάσουν σε… live μάλιστα μετάδοση με τα κινητά τους… Δεν βάζω στη σούμα το ξεκαθάρισμα λογαριασμών που γίνεται στη Μαφία, ούτε την υπόθεση της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά… Γιατί λέμε για όσα συνέβησαν τις τελευταίες μέρες! Όχι… δέκα μέρες πριν!

Προφανώς και η κατάσταση είναι πια εκτός ελέγχου. Προφανώς και το Κράτος δεν μπορεί ή δεν θέλει να κάνει κάτι. Γιατί το παράδειγμα της Γεωργίας όπου μέσα σε ένα… βράδυ η Κυβέρνηση μετέτρεψε το πιο επικίνδυνο Κράτος της Ευρώπης σε… παιδική χαρά, αποδεικνύει πως όποιος θέλει μπορεί! Απλά εδώ είτε μας… τρώει ο πολιτισμός (βλ. Νόμος Παρασκευόπουλου κλπ), είτε κάπου θέλουμε να τρέφουμε τον φόβο… Για λόγους που δεν είναι της παρούσης.

Λοιπόν, ακούστε να δείτε όσοι κυβερνήσατε, κυβερνάτε ή θέλετε να κυβερνήσετε τούτο τον τόπο: Αν δεν μπορείτε εσείς να προστατέψετε τα παιδιά μας, τις γιαγιάδες και τους παππούδες μας, θα το πράξουμε εμείς. Θα βρούμε τον τρόπο. Πάντα βρίσκεις άμα θέλεις…

Το να φοβόμαστε να αφήσουμε τα παιδιά να πάνε μια βόλτα ή για ένα μπάνιο πάντως αποκλείεται να συμβεί… Όσους εγκληματίες και αν ελευθερώσετε με νομικά τερτίπια, όσους ανώμαλους ή απολίτιστους και αν… εισάγετε στην Ελλάδα στο όνομα του (ψευδο)ανθρωπισμού σας… Τρόποι υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν για τον πατέρα, τον σύζυγο, τον σύντροφο να προστατέψει αυτούς που πρέπει.

Κι όσο εσείς δεν κάνετε ΑΠΟΛΥΤΩΣ τίποτα για να νικήσετε το κακό, τόσο εμείς οι… απλοί πολίτες, θα προετοιμαζόμαστε ώστε οι κόρες μας να μπορούν να ζουν χωρίς φόβο.

Με όποιο κόστος και τίμημα. Αυτά.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Self test: Σταματά η δωρεάν διάθεση στα φαρμακεία στις 19 Ιουνίου - Τι αποφάσισαν οι φαρμακοποιοί