MEDIA

GNTM: Γκλόρια Ντενίκη: Το πρώτο μήνυμά της μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι

GNTM: Γκλόρια Ντενίκη: Το πρώτο μήνυμά της μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι

GNTM: Η Γκλόρια Ντενίκη ήταν  η παίκτρια απου αποχώρησε από το ριάλιτι μοντέλων και σήμερα έκανε την πρώτη ανάρτησή της στα social media. 

Το κορίτσι που από την αρχή του παιχνιδιού κάποιοι αποκαλούσαν "εξολοθρευτή" επειδή συχνά έφτανε ένα βήμα πριν την αποχώρηση αλλά πάντα κατάφερνε να υπερισχύσει της εκάστοτε αντιπάλου της, χθες δεν μπόρεσε να πείσει τους κριτές για να μείνει στο σπίτι.

Με δάκρια στα μάτια και φανερά στενοχωρημένη που δεν θα καταφέρει να φτάσει στον τελικό, η Γκλόρια αποχαιρέτησε τις συμπαίκτριές της και αποχώρησε από το GNTM στο οποίο ξεχώρισε για τη γλυκύτητά της και την ηρεμία του χαρακτήρα της.

Η ίδια, λίγο μετά την αποχώρησή της θέλησε να επικοινωνήσει με τους διαδικτυακούς της φίλους αλλά και με όλους εκείνους που τη στήριξαν κατά τη "θητεία" της στο ριάλιτι μοντέλων και έτσι έκανε την πρώτη της ανάρτηση στην οποία ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Σας ευχαριστώ πάρα μα πάρα πολύ για τα όμορφα μηνύματα και τη στήριξή σας. Μου δίνετε πάρα πολύ δύναμη, θα προσπαθήσω να απαντήσω σε όλους. Μην αλλάξετε για κανέναν».

Πηγή: Gossip-tv.gr