MEDIA

MasterChef: Αυτή είναι η παίκτρια που ζήτησε από τον Μπέλλο να τα... φτιάξουν!

MasterChef: Αυτή είναι η παίκτρια που ζήτησε από τον Μπέλλο να τα... φτιάξουν!

Πριν την Μαρία, η...

O Δημήτρης Μπέλλος είναι ζευγάρι με την Μαρία Μπέη, ωστόσο όπως αποκάλυψε ο ίδιος η ιστορία θα μπορούσε να γραφτεί αλλιώς αν δεχόταν την πρόταση συμπαίκτριάςτους για... fake σχέση ώστε να κερδίσουν δημοσιότητα!

Ο πρώην παίκτης του Masterchef, ωστόσο δεν πρόδωσε το όνομά της, μιλώντας στο περιοδικό, YOU Weekly, αλλά ανέφερε πως η ίδια στην συνέχεια τον εκδικήθηκε χαρακτηρίζοντας τον με κοσμητικά επίθετα.

Ο Δημήτρης Μπέλλος

«Υπήρξε συμπαίκτριά μου η οποία με πλησίασε λίγο πριν μπούμε στο σπίτι του «MasterfChef» και μου είχε προτείνει να κάνουμε το ζευγάρι για να μας παίζουν στην τηλεόραση, λέγοντάς μου μάλιστα «να κάνουμε όπως γινόταν πέρσι με τον Πάνο και την Ασημίνα». Της απάντησα ένα ξερό «θα δούμε» εκείνη τη στιγμή. Εννοείται πως με εκδικήθηκε με τα κοσμητικά επίθετα με τα οποία με χαρακτήριζε στη συνέχεια. Με στόλισε σαν χριστουγεννιάτικο δέντρο! (γέλια) Μαντέψτε ποια είναι, δεν θα πω το όνομά της. Δεν είναι δύσκολο!», ανέφερε συγκεκριμένα ο παίκτης στο περιοδικό.

Όμως η εκπομπή Happy Day, δεν έμεινε με τα... χέρια σταυρωμένα από την αποκάλυψη του Μπέλλου και αποκάλυψε το όνομα της κοπέλας. Ποια ήταν αυτή;

«Μετά από ασφαλής πληροφορίες, το ψάξαμε μέσα από κάποιους συμπαίκτες που ξέρουν πρόσωπα και πράγματα, θέλω να σας πω ότι κατά 99,9% η παίκτρια που είχε ζητήσει από τον Δημήτρη να κάνουν σχέση είναι η Μαριάννα. Δεν ξέρω αν ο ίδιος το παραδεχτεί ή θα θολώσει τα νερά, πάντως η Μαριάννα που του έκανε επιθέσεις τον τελευταίο καιρό, φαίνεται ότι ήταν αυτή που στην αρχή του παιχνιδιού τον είχε προσεγγίσει συναισθηματικά», αναφέρθηκε στην εκπομπή από την Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η Μαριάννα Πουλμεντή