MEDIA

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Το σατανικό σχέδιο για να φύγει η Λενιώ από το Διαφάνι

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Το σατανικό σχέδιο για να φύγει η Λενιώ από το Διαφάνι

Άγριες Μέλισσες: Καταιγιστικές οι εξελίξεις στη σειρά του ΑΝΤ1!

Στο νέο επεισόδιο, η Ελένη προσπαθεί να πείσει τη Δρόσω να γυρίσουν μαζί πίσω στο χωριό, αλλά η Δρόσω αρνείται πεισματικά. Ο Τάκης της προτείνει να φύγουν κρυφά. Ποιον θ’ ακολουθήσει η Δρόσω; Ο Νικηφόρος ζηλεύει τον Μπάμπη που περιτριγυρίζει την Ασημίνα και την πιέζει. Όταν εκείνη θα καταλάβει πως η Ελένη πάει να βρει τη Δρόσω, θα ψάξει να βρει διέξοδο στην ελευθερία που της προσφέρει ο Μπάμπης.

Ο Γραμματικός είναι αποφασισμένος να διεκδικήσει την Πηνελόπη από την οικογένειά της. Πώς θα τον αντιμετωπίσει ο Δούκας; Ο Προύσαλης μαθαίνει πως δε θα πάρει τελικά την προαγωγή που τόσο περίμενε και θα βρεθεί έκπληκτος μπροστά σε ένα γνώριμο πρόσωπο που αναλαμβάνει διοικητής του τμήματος. Ο Νικηφόρος έρχεται σε σύγκρουση με τον Συνεταιρισμό ενώ ο Κωνσταντής νιώθει πιεσμένος από τη Δόμνα που τον έχει στριμώξει για τα καλά.

Ο πόλεμος στην Ελένη από την οικογένεια Σεβαστού και τον Μάνο Βόσκαρη θα συνεχιστεί. Θα καταφέρουν αν ενώσουν τις δυνάμεις τους να την διώξουν τη Λενιώ Σταμίρη από τον τόπο της; Ποιο θα είναι το σατανικό σχέδιο που θα καταστρώσουν;

Σύμφωνα το ρεπορτάζ της εκπομπής, Το Πρωινό για τις Άγριες Μέλισσες, ένας άνθρωπος θα προσεγγίσει τον Λάμπρο και θα του πει με κάθε λεπτομέρεια τι συνέβαινε μέσα στη φυλακή, για τους βιασμούς και τα βασανιστήρια. Ο Λάμπρος θα συγκλονιστεί και ανακοινώνει στην Ελένη ότι σκοπεύει να φύγουν από το Διαφάνι, να πάρει μετάθεση και να ξεκινήσουν τη ζωή τους αλλού. Η Ελένη όμως αντιδρά πάρα πολύ άσχημα! Η Λενιώ Σταμίρη θέλει να μείνει στο Διαφάνι, στο πατρικό της, στα χωράφια της.