VIDEO

MEDIA

Νατάσα Θεοδωρίδου: Εισέβαλλε στο πλατό του Μουτσινά και μίλησε για όλα!

Νατάσα Θεοδωρίδου: Εισέβαλλε στο πλατό του Μουτσινά και μίλησε για όλα!

Νατάσα Θεοδωρίδου: Ήταν η μεγάλη έκπληξη για την γιορτή του Νίκου Μουτσινά.

Ιδιαίτερη εκπομπή για τον Νίκο Μουτσινά, ο οποίος δεν γνώρισε το παραμικρό για τις on air εκπλήξεις που είχαν ετοιμάσει οι συνεργάτες του. Μπορεί η ονομαστική του γιορτή να έπεσε μέσα στο Σαββατοκύριακο, ο παρουσιαστής όμως το γιόρτασε και με το παραπάνω, στην εκπομπή της Δευτέρας.

Το "Καλο Μεσημεράκι", ξεκίνησε με τον Νίκο να μένει άφωνος, από τους καλεσμένους αλλά και τις εκπλήξεις που έμπαιναν σε ανυποψίαστο χρόνο στο πλατό. Λίγο πριν το φινάλε της εκπομπής, η Νατάσα Θεοδωρίδου εισέβαλλε, αφήνοντας "κάγκελο" τον Νίκο Μουτσινά.

Φυσικά οι δυο τους πέρασαν και στο κομμάτι της συνέντευξης, με τον παρουσιαστή να ρωτά την τραγουδίστρια για τις τηλεοπτικές προτάσεις που κατά καιρούς, έχει δεχτεί.

"Πραγματικά, τα τηλέφωνα που έχω δεχτεί είναι πολλά. Δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι αυτό που το βλέπουν κάποιοι και δεν το βλέπω εγώ", παραδέχτηκε.

Στη συνέχεια η Νατάσα Θεοδωρίδου μίλησε για τη συνήθειά της να ασχολείται με το μακιγιάζ και εντός σπιτιού.

"Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που δεν συμφωνούν σε ότι κάνουμε και δεν είναι κακό αυτό. Μου λένε: "Μα καλά, πάντα περιποιημένη είσαι;" Παιδιά εγώ με το που ξυπνάω ξεκινάω και βάφομαι, όλη την ημέρα μέσα στο σπίτι, θέλω να με βλέπω έτσι. Να τα λέμε κι αυτά. Έτσι πρέπει να είναι όλες οι γυναίκες. Όλες οι κυρίες να είναι έτσι"

Δείτε το σχετικό βίντεο...