VIDEO

MEDIA

My Style Rocks: Η Άρτεμις αποχώρησε και αποκάλυψε το παρασκήνιο του καυγά με τη Χριστίνα

My Style Rocks: Η Άρτεμις αποχώρησε και αποκάλυψε το παρασκήνιο του καυγά με τη Χριστίνα

My Style Rocks: Στον "αέρα" όμως του ριάλιτι, τα λόγια της παρερμηνεύτηκαν...

Η Άρτεμις Καραβουσιάνη αποχώρησε από το My Style Rocks λίγες μόλις ημέρες πριν τον μεγάλο τελικό. Η 60χρονη παίκτρια του ριάλιτι βρέθηκε καλεσμένη στο "Love it", δίπλα στην Ιωάννα Μαλέσκου.

Η Άρτεμις Καραβουσιάνη ρωτήθηκε και την έντονη στιγμή που έζησε στο παιχνίδι, όταν στράφηκε κατά της Χριστίνας, μπροστά στις κάμερες

«H μόνη ατυχής στιγμή, ας πούμε, όπως θα λέγανε και οι κριτές, ήταν αυτό που έγινε με τη Χριστίνα και ήταν σοκαριστικό. Ήταν ένα ξέσπασμα. Αυτό που δεν μου άρεσε και έκανα και αυτό το ξέσπασμα, ήταν ότι είπε μετέφερε λόγια τα οποία εγώ ποτέ δεν τα είπα», ανέφερε η αρκετά.

Η Άρτεμις Καραβουσιάνη τόνισε πως στα backstage είχε πει στη Χριστίνα πως είναι αρκετά όμορφη, ωστόσο θα πρέπει να βελτιώσει το styling αλλά και γενικότερα τις εμφανίσεις της για το παιχνίδι.

Στον "αέρα" όμως του ριάλιτι, τα λόγια της παρερμηνεύτηκαν...

«Μετά στον αέρα, εκείνη είπε πως εγώ την χαρακτήρισα με διάφορες λέξεις, τις οποίες τώρα δεν μπορώ να τις πω. Κι εκεί πραγματικά ήταν το μεγάλο μου ξέσπασμα το οποίο ήταν και πάρα πολύ αληθινό. Μου ξέφυγε ο εαυτός μου, δεν μπορούσα να τον συγκρατήσω. Κι εγώ όταν το είδα μετά στην τηλεόραση είπα: "Μα είναι δυνατόν να φέρθηκα έτσι;" Ήταν αυθόρμητο», είπε η πρώην παίκτρια του My Style Rocks.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Αυτές οι 10 περιοχές είναι στο «κόκκινο» - Σκέψεις για σκληρά τοπικά lockdown