MEDIA

Ανθή Σαλαγκούδη: Ποια είναι η πιο ακριβοπληρωμένη παίκτρια του Survivor (photos)

Ανθή Σαλαγκούδη: Ποια είναι η πιο ακριβοπληρωμένη παίκτρια του Survivor (photos)

Survivor: Η καλλονή των «Διασήμων» που μπήκε στο Survivor για να ζήσει το καλύτερο… ρεπορτάζ μέχρι σήμερα

Την Κυριακή (3/1) είδαμε να μπαίνουν στο Survivor δύο εντυπωσιακές γυναίκες. Ασημίνα Ιγγλέζου και Ανθή Σαλαγκούδη μπήκα στο ριάλιτι επιβίωσης και παράλληλα το έκαναν πιο… όμορφο.

Την πρώτη ίσως να τη γνώριζαν οι περισσότεροι μέσα από τις «καυτές» φωτογραφίες της στο Instagram και… άπειρα άρθρα που έχουν γραφτεί για εκείνη στο διαδίκτυο. Ποια είναι όμως η Ανθή Σαλαγκούδη;

Ας ξεκινήσουμε με το βασικό: Η 36χρονη είναι η πιο ακριβοπληρωμένη παίκτρια στο παιχνίδι, βάζοντας στο λογαριασμό της κοντά στις 6.500 ευρώ εβδομαδιαίως. Ο λόγος δεν είναι τυχαίος.

Η Ανθή Σαλαγκούδη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη και είναι κόρη του πρώην υφυπουργού Οικονομικών, Γιώργου Σαλαγκούδη.

Έχει σπουδάσει στο Τμήμα Δημοσιογραφίας και Μ.Μ.Ε του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Από το 2002 και για 2 χρόνια συνεργάστηκε με την εφημερίδα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και τα περιοδικά του Ομίλου. Παράλληλα ήταν υπεύθυνη σε θέματα Διαφήμισης και Προβολής του χιονοδρομικού κέντρου Καϊμακτσαλάν. Από το 2006 έως το 2008 εργάστηκε ως ρεπόρτερ στην εκπομπή «Πρώτη Γραμμή».

Από το 2008 έως τον Ιούνιο του 2010 εργάστηκε ως δημοσιογράφος στον τομέα ενημέρωσης της ΕΡΤ3 και παρουσίαζε το ημερήσιο πρόγραμμα «Πολιτιστική Ατζέντα».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Άνοιγμα σχολείων: «Δεύτερες σκέψεις» για τις 11 Ιανουαρίου – Σήμερα η σύσκεψη των λοιμωξιολόγων