MEDIA

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ανατροπές και αγωνία – Η κατάρρευση της Μυρσίνης και το κυνήγι του Βόσκαρη

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ανατροπές και αγωνία – Η κατάρρευση της Μυρσίνης και το κυνήγι του Βόσκαρη
Instagram

Άγριες Μέλισσες: Έρχονται ραγδαίες εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια του επιτυχημένου σίριαλ του ΑΝΤ1.

Τεράστιο ενδιαφέρον στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες. Στο τελευταίο επεισόδιο είδαμε να προαναγγέλλεται η «προδοσία» του Τάκη στη Δρόσω, καθώς φεύγοντας από το Διαφάνι πέταξε σε όλο το χωριό φυλλάδια με τη φωτογραφία της από το καμπαρέ «Χαβάη» στην Τρούμπα έτσι ώστε να εκθέσει το παρελθόν της.

Σύμφωνα με τα τελευταία Spoiler για τις Άγριες Μέλισσες, η Ασημίνα θα σοκαριστεί από την αποκάλυψη για τη μικρή της αδερφή ενώ ο Νικηφόρος θα σκληρύνει κι άλλο τη στάση του και θα απαιτήσει να μην βλέπει καθόλου το παιδί η Δρόσω. Την ίδια στιγμή, η Ελένη θα εντείνει τις προσπάθειές της για να τιμωρηθεί ο Βόσκαρης και θα προχωρήσει με τη βοήθεια του Αλέξη Γραμματικού την καταγγελία εναντίον του.

Το ενδιαφέρον, όμως, στις Άγριες Μέλισσες σύντομα θα μετατοπιστεί στο σπίτι των Σεβαστών. Η Μυρσίνη θα έχει ένα λιποθυμικό επεισόδιο που θα την οδηγήσει στο νοσοκομείο της Λάρισας. Τα νέα για την υγεία της δεν είναι καλά και η αγωνία κορυφώνεται. Αυτή η εξέλιξη, όμως, θα τη φέρει ξανά κοντά με τον Δούκα και εκεί θα γίνουν οι μεγάλες αποκαλύψεις.

Ένα από τα κεντρικά πρόσωπα στις Άγριες Μέλισσες, ωστόσο, θα παραμείνει ο Μάνος Βόσκαρης. Η Ελένη με τις ενέργειες που κάνει θα τον στριμώξει αρκετά. Σε βάρος του θα γίνουν τρεις καταγγελίες. Της Ελένης, της Λέττας και της Μαρίας Μαδούρου. Η τελευταία αναμένεται να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον και να δρομολογήσει ακόμα περισσότερες ανατροπές και εντάσεις στο Διαφάνι.

Για ακόμα μια φορά στις Άγριες Μέλισσες θα δούμε θανάτους και δολοφονίες, με τον Βόσκαρη να είναι πρωταγωνιστής. Θα καταφέρει να βγάλει από τη μέση όσες απειλούν τα σχέδιά του ή θα έχει το τραγικό τέλος που προαναγγέλλουν κάποια από τα spoilers που κυκλοφορούν για το επιτυχημένο σίριαλ; Η συνέχεια επί της οθόνης…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: Στενεύει ο κλοιός στην Αττική με 265 νέες μολύνσεις - Ο χάρτης της διασποράς