MEDIA

Καταγγελίες – σοκ για «τρομακτική» κακοποίηση από διάσημο τραγουδιστή

Καταγγελίες – σοκ για «τρομακτική» κακοποίηση από διάσημο τραγουδιστή
PIXABAY

Πρωταγωνιστής των πέντε καταγγελιών για κακοποίηση ο τραγουδιστής Marilyn Manson.

Μετά τις καταγγελίες, μάλιστα, η δισκογραφική εταιρεία που συνεργάζεται με τον Marilyn Manson ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας τους.

Την αρχή έκανε η ηθοποιός Evan Rachel Wood η οποία σε ανάρτησή της στο Instagram έκανε λόγο για πολυετή «τρομακτική» κακοποίηση.

«Το όνομα του άνδρα που με κακοποίησε είναι Brian Warner, γνωστός στους περισσότερους ως Marilyn Manson. Μου έκανε πλύση εγκεφάλου και με έπεισε να υποτάσσομαι. Τέλος όμως στο φόβο των αντιποίνων ή του εκβιασμού. Είμαι εδώ για να αποκαλύψω τον επικίνδυνο αυτόν άνδρα πριν να καταστρέψει και άλλες ζωές» έγραψε μεταξύ άλλων στην ανάρτησή της η Evan Rachel Wood.

Ακολούθησαν άλλες τέσσερις γυναίκες - η Ashley Walters, η Sarah McNeilly, η Ashley Morgan και Gabriella (το επώνυμό της δεν έχει γίνει γνωστό) – οι οποίες κατήγγειλαν τον διάσημο τραγουδιστή για κακοποίηση.

Συγκεκριμένα η McNeilly και η Walters έκαναν λόγο για συναισθηματική κακοποίηση και βασανιστήρια, η Morgan υποστήριξε ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης και η Gabriella μίλησε για βιασμό και φυσική βία από τον Manson για τον οποίο προσθέτει ότι την υποχρέωσε να κάνει χρήση ναρκωτικών.

Η Wood και ο Manson έγιναν ζευγάρι το 2007, όταν αυτή ήταν 19 και εκείνος 37, αλλά ένα χρόνο αργότερα χώρισαν. Σε συνέντευξή του το 2009 ο διάσημος τραγουδιστής δήλωνε ότι «φαντασιώνομαι πως της συνθλίβω το κεφάλι με βαριοπούλα». Οι δύο τους βρέθηκαν ξανά μαζί το 2010 οπότε και αρραβωνιάστηκαν πριν τελικά να χωρίσουν το 2011.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πανδημία: Η στρατηγική της κυβέρνησης, τα προληπτικά μέτρα και το ενδεχόμενο lockdown