MEDIA

Άγριες Μέλισσες: Νικηφόρος και Κωνσταντής σφάζονται για τη Δρόσω – Αυτό είναι το τέλος του Βόσκαρη

Άγριες Μέλισσες: Νικηφόρος και Κωνσταντής σφάζονται για τη Δρόσω – Αυτό είναι το τέλος του Βόσκαρη
Instagram

Άγριες Μέλισσες: Μια μεγάλη σύγκρουση ανάμεσα σε Νικηφόρο και Κωνσταντή έρχεται στα επόμενα επεισόδια του επιτυχημένου σίριαλ, την ώρα που οδεύει προς το τέλος της η παρουσία του Βόσκαρη…

Οι Άγριες Μέλισσες συνεχίζονται με πολύ ένταση, ανατροπές και εκπλήξεις που θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές τόσο στο θέμα του παιδιού της Δρόσως, με ανοικτή την κόντρα της με την Ασημίνα, τον Νικηφόρο και τους Σεβαστούς, όσο και με το φλερτ από πλευράς του Κωνσταντή προς το πρόσωπό της.

Την ίδια ώρα, στον εισαγγελέα οδηγείται ο Μάνος Βόσκαρης που φαίνεται ότι πλησιάζει η ώρα για να πληρώσει όλα όσα έκανε στην Ελένη αλλά και σε άλλες κρατούμενες στις φυλακές.

Στο επεισόδιο της Τρίτης (02.02) στις Άγριες Μέλισσες, θα τον δούμε να περνάει από ανάκριση, με τη Σοφούλα να τα βάζει με όλους και με όλα αφού αυτό συνέβη λίγο πριν τον γάμο τους. Παράλληλα, ο Κωνσταντής θα υπερασπιστεί τη Δρόσω όταν αυτή θα δεχθεί προσβολές από τους συγχωριανούς της για το παρελθόν της στην Τρούμπα. Το πρόβλημα, όμως, θα ξεκινήσει όταν ο Νικηφόρος θα τους δει σε τρυφερές στιγμές και θα καταλάβει ότι μεταξύ τους έχει αναπτυχθεί αίσθημα.

Εν τω μεταξύ, η Ουρανία αποδέχεται την πρόταση και μαζί με τη Ρίζω και τη Βιολέτα στήνει τη βιοτεχνία στο σπίτι της, παρά τις αντιρρήσεις του Κυριάκου. Ένας από τους πιο κεντρικούς χαρακτήρες στις Άγριες Μέλισσες, ο Δούκας, ενώ ετοιμάζεται να ανακτήσει ξανά τη δύναμή του και τον έλεγχο των πάντων στην περιοχή, θα βρει μπροστά του έναν ισχυρό αντίπαλο. Ο Μελέτης από την πλευρά του περνάει αρκετό χρόνο με τη Ζορζέτ κι αυτό ενοχλεί την Πηνελόπη, ενώ ο Γραμματικός εξηγεί στην Ελένη πως θα χρειαστούν κι άλλες γυναίκες να καταθέσουν κατά του Βόσκαρη…

Οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες θα γίνουν πιο ανατρεπτικές, όταν ο Κωνσταντής θα πάει κρυφά τον μικρό Σέργιο στη Δρόσω και το συμβάν θα πληροφορηθεί η Ασημίνα. Οι δυο αδερφές θα λογομαχήσουν έντονα, ενώ θα ακολουθήσει καυγάς με άγριο ξύλο και βαριές κουβέντες ανάμεσα στον Κωνσταντή και τον Νικηφόρο.

Εν τω μεταξύ, το πρόσωπο που έχει προκαλέσει όσο κανένα άλλο την οργή των τηλεθεατών αλλά και των υπόλοιπων χαρακτήρων στις Άγριες Μέλισσες, είναι πλέον με την πλάτη στον τοίχο. Τα spoilers που κυκλοφορούν σχετικά με τον Μάνο Βόσκαρη, αναφέρουν πως το τέλος του θα είναι πολύ άσχημο. Όταν θα φτάσει στο σημείο να οδηγηθεί στη φυλακή και θα πληροφορηθεί πως τελικά η μητέρα του δεν είχε δολοφονήσει τον πατέρα του, γεγονός που τον έκανε το «τέρας» που παρουσιάστηκε στη σειρά, θα αποφασίσει να αυτοκτονήσει.

Σε κάθε περίπτωση, η συνέχεια αναμένεται με αμείωτο ενδιαφέρον αφού το σασπένς, οι εντάσεις και οι ανατροπές είναι το κύριο χαρακτηριστικό στις Άγριες Μέλισσες

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: 1.261 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ - 22 θάνατοι σε 24 ώρες, στους 244 οι διασωληνωμένοι