MEDIA

Survivor (3/2): Χαμός στο αποψινό επεισόδιο – «Κανείς δεν θα λερώσει το όνομά μου» (vid)

Survivor (3/2): Χαμός στο αποψινό επεισόδιο – «Κανείς δεν θα λερώσει το όνομά μου» (vid)

Survivor: «Αν ανοίξω το στόμα μου θα μπουν πολλοί στο λάκκο»

Στο χθεσινό επεισόδιο (2/2) είδαμε τη μπλε ομάδα να χάνει για δεύτερη συνεχόμενη φορά από τους «κόκκινους» και αυτό να προκαλεί τριγμούς στην ομάδα.

Στο συμβούλιο του νησιού, κάποιοι από τους παίκτες της μπλε ομάδας, κατηγόρησαν την Ελευθερία Ελευθερίου, πως μαζί με τη Βαλέρια Χοψονίδου και την Έλενα Κρεμλίδου, επιχείρησαν να δημιουργήσουν υπο-ομάδα.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η τραγουδίστρια να βγάλει τη μπαντάνα της, θέλοντας να δείξει πως είναι κόντρα σε αυτά που λένε οι συμπαίκτες της και η Μαριπόζα να ξεσπά σε κλάματα.

Οι τρεις αυτές παίκτριες είναι υποψήφιες προς αποχώρηση και σύμφωνα με το spoiler του Δημήτρη Ουγγαρέζου, έχει γίνει γνωστό ποια θα φύγει από τον Άγιο Δομίνικο.

Στο trailer του αποψινού επεισοδίου (3/2), βλέπουμε την Ελευθερία Ελευθερίου να «λυγίζει» και να τονίζει στην κάμερα πως «κανείς δεν θα λερώσει το όνομά μου». Η τραγουδίστρια ανταλλάζει «καρφιά» με τον Αλέξη Παππά, ενώ βλέπουμε πως το σημερινό έπαθλο είναι η επικοινωνία. Αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον ποιος θα είναι ο νικητής του σημερινού αγωνίσματος και φυσικά το ποια παίκτρια θα αποχωρήσει.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Forbes: «Οι Τούρκοι έχουν πιο ισχυρό Ναυτικό» - Δείτε τι έπαθαν από τον… αδύναμο ελληνικό Στόλο