MEDIA

Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Η «βόμβα» που τα ανατρέπει όλα - Πλησιάζει το τέλος του Βόσκαρη

Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Η «βόμβα» που τα ανατρέπει όλα - Πλησιάζει το τέλος του Βόσκαρη
ANT1 TV

Άγριες Μέλισσες: Ανατροπές και εντάσεις στα επόμενα επεισόδια της δημοφιλούς σειράς του ΑΝΤ1.

Καταιγιστικές εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες καθώς οι ανατροπές είναι διαδοχικές και φέρνουν νέες περιπέτειες για τους ήρωες της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1. Ένα από τα κεντρικά πρόσωπα εξακολουθεί να είναι ο Βόσκαρης, όμως, το τέλος του φαίνεται να πλησιάζει.

Θα δώσει μάχη για να το αποτρέψει, αλλά είναι πολύ δύσκολο πια να τα καταφέρει. Εν τω μεταξύ, νέες συνταρακτικές αποκαλύψεις θα προκαλέσουν αναταραχή στο Διαφάνι και θα φέρουν ανατροπή στη ζωή των πρωταγωνιστών στις Άγριες Μέλισσες...

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου – Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 90

Ο Δούκας θέλει διαζύγιο, αλλά η Μυρσίνη δεν το δέχεται και δεν θέλει να φύγει από το σπίτι χωρίς μάχη. Ο Νικηφόρος γίνεται «αφεντικό» του συνεταιρισμού και ο Μιλτιάδης αντιδρά στο γεγονός ότι οι υπόλοιποι δεν άκουσαν τις προειδοποιήσεις του. Ο Κωνσταντής και η Δρόσω προσπαθούν να βάλουν στην άκρη τις διαφορές τους και να ζήσουν τον έρωτά τους. Ο Βόσκαρης πληροφορείται ότι θα δικαστεί και ξεσπά άγρια στη Σοφούλα, η οποία όμως δεν δέχεται τη βοήθεια του Άγγελου. Ο Μελέτης προσπαθεί να απομακρύνει τη Ζωρζέτ, ενώ η Ανέτ τον προτρέπει να μιλήσει στην αδελφή του, τη Δόμνα, αλλά να το κάνει κρυφά. Η Ελένη έχει τη στήριξη όλων και θέλει να τελειώνει με τον Βόσκαρη. Ο Μιλτιάδης κάνει πρόταση γάμου στη Βιολέτα, αλλά ένας καυγάς με τον Μελέτη θα φέρει στην επιφάνεια τις δυσάρεστες μνήμες όλων. Ο Νικηφόρος παρουσιάζει τη σκληρή συμφωνία με τον Ιγνατιάδη στα μέλη του Συνεταιρισμού.

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου – Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 91

Οι πραγματικές προθέσεις του Νικηφόρου αποκαλύπτονται στα μέλη του Συνεταιρισμού. Παρά τις αντιρρήσεις τους, εκείνος υπογράφει τη συμφωνία που ήθελε. Το σπίτι των Σεβαστών συνταράσσεται από το διαζύγιο Δούκα – Μυρσίνης. Όλοι ψάχνουν το γιατί και προσπαθούν να αλλάξουν τη γνώμη του Δούκα που έχει «κλειδώσει» στην απόφασή του. Μια απειλή του Βόσκαρη, όμως, μπορεί να τους ενώσει και πάλι. Ο Μιλτιάδης προσπαθεί να πείσει τους πάντες πως το περιστατικό με τον Μελέτη ήταν ασήμαντο. Το Διαφάνι μαθαίνει όσα πέρασε η Ελένη στα χέρια του Βόσκαρη στη φυλακή και προκαλείται μεγάλη αναταραχή. Ο Θέμελης δίνει ένα γερό χτύπημα στην ψυχολογία του Μελέτη χρησιμοποιώντας τη Δόμνα. Ο Κωνσταντής βοηθάει τη Δρόσω να δει τον μικρό Σέργιο, την ώρα που η Ελένη προσπαθεί να βοηθήσει τη Μαδούρου να τα βρει με τον άνδρα της ο οποίος αναμένεται να αντιδράσει απέναντι στον Βόσκαρη και να φέρει νέες ανατροπές στις Άγριες Μέλισσες.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Η Αθήνα θα σιγήσει! Όλα όσα αλλάζουν μέχρι 28/02 – Τι κλείνει και τι μένει ανοιχτό