MEDIA

Άγριες Μέλισσες – Spoiler: «Σεισμός» στο Διαφάνι από τις αποκαλύψεις

Άγριες Μέλισσες – Spoiler: «Σεισμός» στο Διαφάνι από τις αποκαλύψεις

Άγριες Μέλισσες: Ανατρεπτικές εξελίξεις στα επεισόδια αυτής της εβδομάδας στο επιτυχημένο σίριαλ του ΑΝΤ1.

Λίγο πριν από τη συμπλήρωση 100 επεισοδίων, το ενδιαφέρον κορυφώνεται στις Άγριες Μέλισσες. Οι ήρωες της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 αναμένεται να περάσουν μια σειρά από δοκιμασίες και να βιώσουν πολλές ανατροπές από τις αποκαλύψεις που θα γίνουν στη συνέχεια.

Η εβδομάδα που διανύουμε θα είναι κομβική για μια σειρά χαρακτήρων με αυτά που θα δούμε να είναι συνταρακτικά και να αλλάζουν όλα τα δεδομένα στο «Διαφάνι»…

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 92 – Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου

Ο Βόσκαρης παλεύει να γλιτώσει από τον σύζυγο της Μαδούρου την ώρα που η Ασημίνα έχει αντιληφθεί ότι υπάρχει ένας άνδρας στη ζωής της Δρόσως και αποφασίζει να μάθει ποιος είναι. Η Ανέτ ανακαλύπτει τα σχέδια του Δούκα και του Σωκράτη Θέμελη, ενώ φτάνει η ώρα των υπογραφών με τον Ιγνατιάδη για τον συνεταιρισμό. Ο Μιλτιάδης προσπαθεί να απαλλαγεί από τα οράματα με τον Γιάννο για να φτιάξει τη ζωή του με τη Βιολέτα, ενώ το σπίτι των Σεβαστών συγκλονίζεται από ένα δυσάρεστο γεγονός.

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 93 – Τρίτη 16 Φεβρουαρίου

Ο Μιλτιάδης ετοιμάζεται να παντρευτεί τη Βιολέτα αλλά ο Λάμπρος έχει τις επιφυλάξεις του. Ο Μπάμπης ανακαλύπτει ότι ο Κωνσταντής πάει τον μικρό Σέργιο στη Δρόσω στα κρυφά. Θα αποκαλύψει στην Ασημίνα τι συμβαίνει με ανυπολόγιστες συνέπειες. Η Ζωρζέτ αντιλαμβάνεται πως ο Μελέτης δεν έχει ξεπεράσει την Πηνελόπη. Ο Νικηφόρος είναι ενθουσιασμένος με τη συμφωνία που υπέγραψε, αλλά ο Δούκας είναι έτοιμος για δυναμική επιστροφή. Ο Θέμελης μετά την κουβέντα με την Ανέτ αποφεύγει τον Δούκα και τον βάζει σε υποψίες. Ο Βόσκαρης προσπαθεί να ξεφύγει από τον Τόλια και την Παγώνα, ζητώντας προστασία από την αστυνομία.

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 94 – Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου

Η υγεία της Μυρσίνης χειροτερεύει και μπαίνει εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Η οικογένεια Σεβαστού συγκλονίζεται από αυτή την εξέλιξη που μπορεί να αλλάξει εν τέλει τη σχέση της με τον Δούκα. Η Ασημίνα έρχεται σε σφοδρή σύγκρουση με τη Δρόσω και η Ελένη είναι ξανά στη μέση. Ο Βόσκαρης προσπαθεί να φύγει από το Διαφάνι μαζί με τη Σοφούλα, αλλά οι γονείς τους θα τους προλάβουν. Την ίδια ώρα, η Ουρανία αντιμετωπίζει προβλήματα με τον Κυριάκο, ενώ στον γάμο του Μιλτιάδη και της Βιολέτας θα εμφανιστεί ένας απρόσμενος επισκέπτης.

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 95 – Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου

Ο Νικηφόρος και ο Κωνσταντής θα πιαστούν στα χέρια όταν θα γίνει γνωστή η σχέση του δεύτερου με τη Δρόσω ενώ το μαθαίνει και η υπόλοιπη οικογένεια των Σεβαστών. Ο Άγγελος προσπαθεί να βρει τη Σοφούλα, που έχει μάθει για τη σχέση του Βόσκαρη με την Ελένη και έχει κλονιστεί. Η Μυρσίνη δίνει τελεσίγραφο στον Δούκα και η απάντησή του θα αλλάξει τα πάντα στο σπίτι των Σεβαστών. Η Ελένη θα συγκρουστεί με τον Κωνσταντή μετά από μια αποκάλυψη που θα της κάνει και θα τη σοκάρει, για να δώσει νέα συνταρακτική τροπή στις Άγριες Μέλισσες.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: 698 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ - 26 νεκροί σε 24 ώρες, στους 299 οι διασωληνωμένοι