MEDIA

Survivor Spoiler 16/2: Αυτοί κερδίζουν τη δεύτερη ασυλία (video)

Survivor Spoiler 16/2: Αυτοί κερδίζουν τη δεύτερη ασυλία (video)

Survivor Spoiler 16/2: Ο χαμός στο ριάλιτι επιβίωσης, τώρα ξεκινά! 

Τα… δύσκολα στο Survivor φαίνεται πως τώρα αρχίζουν και πιο συγκεκριμένα για τη μπλε ομάδα. Στα τελευταία επεισόδια έχουμε δει πως όλοι τα έχουν βάλει με τον Κρις και τον Αλέξη λόγω τους παραπτώματός τους.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας (15/2), οι «κόκκινοι» κέρδισαν την 5η συνεχόμενη ασυλία και έτσι οι μπλε κλήθηκαν να ψηφίσουν τον πρώτο υποψήφιος προς αποχώρηση.

Αφού ο Πάνος Καλίδης πήρε την ατομική ασυλία, οι παίκτες πήγαν στο συμβούλιο του νησιού. Εκεί ψηφίστηκε ο Αλέξης Παππάς όμως έγινε ένας χαμός με πολλά λόγια κατά του, ακόμα και από παίκτες της κόκκινης ομάδας.

Στο trailer του αποψινού επεισοδίου, είδαμε πως η Ελευθερία Ελευθερίου αλλάζει… στρατόπεδο, με τους συμπαίκτες της να λένε πως τους πρόδωσε. Όπως καταλαβαίνουμε η κατάσταση της άλλοτε αήττητης για 8 αγώνες ομάδες, έχει αλλάξει για τα καλά.

Πάμε στη σημερινή μονομαχία. Κόκκινοι ή Μπλε; Θα κάνουν το come back οι Μπλε; Θα καταφέρουν να βάλουν απέναντι στον Παππά υποψήφιο από την Κόκκινη ομάδα ή θα βγει στον τάκο και ο Κρις Σταμούλης για να δέσει το... γλυκό;

Θα δέσει, λοιπόν, το γλυκό. Και θα δέσει, διότι και σήμερα οι Κόκκινοι θα είναι αυτοί που θα κατακτήσουν την ασυλία.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

LIVE BLOG Κακοκαιρία: Λευκή «εισβολή» στην Αττική - Χιόνια μέχρι και στην Ακρόπολη