MEDIA

Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Ποιοι θα πιαστούν στα χέρια - Τι θα γίνει με τον Βόσκαρη

Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Ποιοι θα πιαστούν στα χέρια - Τι θα γίνει με τον Βόσκαρη
ANT1 TV

Άγριες Μέλισσες: Εντυπωσιακά θα είναι τα επόμενα επεισόδια στο επιτυχημένο σίριαλ του ΑΝΤ1.

Οι Άγριες Μέλισσες συνεχίζονται με ανατροπές και αποκαλύψεις. Οι πρωταγωνιστές θα έρθουν ξανά σε σύγκρουση καθώς βιώνουν διαρκώς νέες καταστάσεις που αλλάζουν τα δεδομένα…

Τα κεντρικά πρόσωπα έρχονται να αντιμετωπίσουν πρωτόγνωρα περιστατικά και καλούνται να πάρουν αποφάσεις που πιθανόν θα αλλάξουν τη ζωή όλων στο Διαφάνι, ενώ δεν λείπουν και οι ευχάριστες νότες στη ζωή των κατοίκων του τηλεοπτικού χωριού που έχει μπει στην καθημερινότητά μας μέσα από την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1.

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 94 – Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου

Η υγεία της Μυρσίνης χειροτερεύει και μπαίνει εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Η οικογένεια Σεβαστού συγκλονίζεται από αυτή την εξέλιξη που μπορεί να αλλάξει εν τέλει τη σχέση της με τον Δούκα. Η Ασημίνα έρχεται σε σφοδρή σύγκρουση με τη Δρόσω και η Ελένη είναι ξανά στη μέση. Ο Βόσκαρης προσπαθεί να φύγει από το Διαφάνι μαζί με τη Σοφούλα, αλλά οι γονείς τους θα τους προλάβουν. Στην πορεία θα δείξει το πραγματικό του πρόσωπο στη Σοφούλα. Την ίδια ώρα, η Ουρανία αντιμετωπίζει προβλήματα με τον Κυριάκο, ενώ στον γάμο του Μιλτιάδη και της Βιολέτας θα εμφανιστεί ένας απρόσμενος επισκέπτης. Ο Νικηφόρος και ο Κωνσταντής έρχονται στα χέρια για τα μάτια της Δρόσως.

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 95 – Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου

Τη σχέση του Κωνσταντή με τη Δρόσω μαθαίνει και η υπόλοιπη οικογένεια των Σεβαστών. Ο Άγγελος προσπαθεί να βρει τη Σοφούλα, που έχει μάθει για τη σχέση του Βόσκαρη με την Ελένη και έχει κλονιστεί. Η Μυρσίνη δίνει τελεσίγραφο στον Δούκα και η απάντησή του θα αλλάξει τα πάντα στο σπίτι των Σεβαστών. Η Ελένη θα συγκρουστεί με τον Κωνσταντή μετά από μια αποκάλυψη που θα της κάνει και θα τη σοκάρει, για να δώσει νέα συνταρακτική τροπή στις Άγριες Μέλισσες.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: 755 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ - Στους 313 οι διασωληνωμένοι, 13 νεκροί σε 24 ώρες