MEDIA

Άγριες Μέλισσες – Spoiler: «Βόμβα» που αλλάζει τα πάντα στο Διαφάνι

Άγριες Μέλισσες – Spoiler: «Βόμβα» που αλλάζει τα πάντα στο Διαφάνι
ANT1 TV

Άγριες Μέλισσες: Εξελίξεις που ανατρέπουν όλα τα δεδομένα στο επιτυχημένο σίριαλ του ΑΝΤ1.

Οι Άγριες Μέλισσες έχουν φτάσει σε ένα σημείο όπου οι αποκαλύψεις διαδέχονται η μια την άλλη. Το επιτυχημένο σίριαλ του ΑΝΤ1 φροντίζει να κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών με διαρκείς ανατροπές και νέες καταστάσεις για τους πρωταγωνιστές.

Η εβδομάδα που ολοκληρώνεται θα φέρει νέο... σεισμό στο Διαφάνι μετά τα όσα θα διαδραματιστούν στις ζωές των ηρώων και η συνέχεια αναμένεται συνταρακτική...

Τι θα δούμε την επόμενη εβδομάδα στις Άγριες Μέλισσες

Ο Κωνσταντής αποκαλύπτει ότι ο Δούκας είναι πίσω από τη συμφωνία με τον Ιγνατιάδη. Ο Νικηφόρος νιώθει ηττημένος ενώ ο Αλέξης πληροφορείται τις κρυφές επαφές Μελέτη – Πηνελόπης. Η Ασημίνα με τη Δρόσω έχουν αναπάντεχη συνάντηση ενώ η Μυρσίνη βγαίνει από το νοσοκομείο και ο Κωνσταντής με τη Δρόσω προσπαθούν να της κρατήσουν κρυφό τον δεσμό τους.

Ο Δούκας αποκαλύπτει τις πραγματικές προθέσεις του κι έρχεται για άλλη μια φορά αντιμέτωπος με την Ελένη. Η Μυρσίνη θα μάθει για τη σχέση του Κωνσταντή με τη Δρόσω. Η απροσδόκητη επίσκεψη του Ευτύχη, ενός παιδιού από την πόλη, ταράζει τη ζωή του Μιλτιάδη και της Βιολέτας ενώ η Ελένη μαθαίνει ένα νέο που τη συγκλονίζει.

Ο Νικηφόρος προσπαθεί να εμποδίσει το σχέδιο του Δούκα ενώ η Πηνελόπη λέει την αλήθεια στον Αλέξη για τον Μελέτη. Η Σοφούλα βλέπει το άλλο πρόσωπο του Βόσκαρη. Η επίσκεψη που θα δεχθεί, μπορεί να είναι η σωτηρία της. Η Ελένη για πρώτη φορά είναι έτοιμη να τα παρατήσει και να αποσύρει την κατάθεση για τον Βόσκαρη όταν της προτείνει μια λύση συμβιβασμού. Όλοι κρέμονται από τα χείλη της, για μια απόφαση που μπορεί να αλλάξει τα πάνα στις Άγριες Μέλισσες.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: Έκρηξη με 1.400 νέες μολύνσεις, 320 διασωληνωμένοι και 27 νέοι θάνατοι σε 24 ώρες