MEDIA

Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Ο πολυπόθητος γάμος Λάμπρου, Ελένης και το μεγάλο ξεκαθάρισμα

Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Ο πολυπόθητος γάμος Λάμπρου, Ελένης και το μεγάλο ξεκαθάρισμα
ANT1 TV

Άγριες Μέλισσες: Καταιγιστικές εξελίξεις στο επιτυχημένο σίριαλ του ΑΝΤ1. Θα καταφέρει να γλιτώσει για άλλη μια φορά ο Βόσκαρης; Ποιο είναι το ζευγάρι που χωρίζει και φέρνει νέους μπελάδες στο Διαφάνι και στους Σεβαστούς.

Νέες, ανατρεπτικές εξελίξεις, έρχονται στις Άγριες Μέλισσες. Το διαζύγιο αλλά και η εγκυμοσύνη της Πηνελόπης φέρνει νέους μπελάδες στο σπίτι των Σεβαστών ενώ ο Μάνος Βόσκαρης θα παίξει το τελευταίο του χαρτί για να καταφέρει να διαφύγει.

Παράλληλα, ένα τελικό ξεκαθάρισμα λογαριασμών που αναμένεται να γίνει ανάμεσα σε δυο σημαντικά πρόσωπα της ιστορίας, θα αλλάξει τα πάντα ως προς το μέλλον της σειράς Άγριες Μέλισσες

Ο γάμος που όλοι περίμεναν

Από την αρχή της επιτυχημένης σειράς, αυτό που όλοι περίμεναν να δουν ήταν ο γάμος της Ελένης και του Λάμπρου, το πιο... βασανισμένο ζευγάρι στις Άγριες Μέλισσες.

Εν τέλει, ο γάμος αυτός θα πραγματοποιηθεί αλλά προφανώς και τα προβλήματα δεν θα τελειώσουν για το ζευγάρι που αποτελεί και τους κεντρικούς ήρωες της σειράς.

Η σύγκρουση αλλάζει τις Άγριες Μέλισσες

Στα επόμενα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες, αναμένεται να υπάρξει η τελική σύγκρουση ανάμεσα στον Σωκράτη Θέμελη (Χάρης Σώζος) και τον Δούκα Σεβαστό (Λεωνίδας Κακούρης).

Όταν ο Δούκας θα πληροφορηθεί πως ο Θέμελης είναι ο πατέρας του Μελέτη (Γιώργος Γεροντιδάκης), αυτός δηλαδή που είχε βιάσει την αδερφή του, Ανέτ (Κάτια Δανδουλάκη) δεδομένα θα αντιδράσει.

Το πώς θα το κάνει και ποιο θα είναι το τελικό αποτέλεσμα από το ξεκαθάρισμα των δυο ανδρών, θα επηρεάσει τις εξελίξεις και για τους υπόλοιπες ήρωες της επιτυχημένες σειράς Άγριες Μέλισσες

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τούρκοι πιλότοι: «Ουρλιαχτά» μέσα στο κοκ πιτ - Να ποιοι ρίχνουν θερμοβολίδες για να ξεφύγουν