MEDIA

Survivor Spoiler 2/3: Αυτοί κερδίζουν σήμερα τη δεύτερη ασυλία (video)

Survivor Spoiler 2/3: Αυτοί κερδίζουν σήμερα τη δεύτερη ασυλία (video)

Survivor Spoiler 2/3: Μπλε ή κόκκινοι; Δείτε ποια ομάδα κερδίζει τη σημερινή ασυλία

Χαμός αναμένεται να επικρατήσει και στο σημερινό επεισόδιο του Survivor. Οι μπλε βρίσκονται μία ανάσα από τη διάλυση, τη στιγμή που οι κόκκινοι δείχνουν πιο δυνατοί από ποτέ.

Όπως είδαμε στο επεισόδιο της Δευτέρας (1/3) Αλέξης και Κρις έχουν σηκώσει μπαϊράκι και έριξαν τα βέλη τους στον Τζέιμς. Ο αρχηγός της μπλε ομάδας βρίσκεται σε δύσκολη θέση, καθώς βλέπει πως τα πράγματα δεν καλά στην ομάδα του και πλέον έχουν αρχίσει να τον κατηγορούν συμπαίκτες του και όχι μόνο.

Σίγουρα η κατάκτηση της ατομικής ασυλίας τον έκανε να νιώθει πιο άνετα αυτή τη βδομάδα, όμως δεν γνωρίζουμε τι μπορεί να γίνει τις επόμενες καθώς, απ’ ότι φαίνεται, λέει λόγια και μετά τα παίρνει πίσω.

Πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση, τέθηκε ο Κρις σε ένα επεισοδιακό συμβούλιο ενώ στο αποψινό trailer είδαμε πως μαζί με τον Αλέξη, πάνε να «τινάξουν» το παιχνίδι στον αέρα. Οι δυο τους ανακοινώνουν πως δεν θα αγωνιστούν στο αγώνισμα ασυλίας, κάτι που σημαίνει πως η μπλε ομάδα θα πάρει πέναλτι, όπως είχε γίνει και με την κόκκινη ομάδα όταν δεν αγωνίστηκε η Ανθή Σαλαγκούδη.

Μετά από όλα αυτά το αποτέλεσμα το καταλαβαίνετε εύκολα! Απόψε κερδίζουν ξανά οι κόκκινοι! Η ομάδα του Γιώργου Κοψιδά είναι χορτάτη και έχει τη ψυχολογία υπέρ της και θα «βάψει» ένα ακόμα αγώνισμα ασυλίας στα κόκκινα. Στο συμβούλιο του νησιού αναμένεται να δούμε και πάλι εντάσεις και από ότι φαίνεται οι δύο επόμενοι υποψήφιοι θα είναι ανάμεσα σε Αλέξη, Ελευθερία και Πάνο Καλίδη. Να σημειώσουμε πως αν ψηφιστεί η Ελευθερία και αποχωρήσει από το παιχνίδι, για το υπόλοιπο δεν θα μπορούν να ψηφιστούν οι τρεις γυναίκες που θα παραμείνουν.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αποκλειστικό: «Μπλόκο» στο SMS με κωδικό 6 – Απαγόρευση μετακινήσεων από δήμο σε δήμο στην Αττική