MEDIA

Πέτρος Τατσόπουλος: Πώς σώθηκε από το ανεύρυσμα και η εξομολόγηση για την υιοθεσία

Πέτρος Τατσόπουλος: Πώς σώθηκε από το ανεύρυσμα και η εξομολόγηση για την υιοθεσία

Για την περιπέτεια με το ανεύρυσμα που παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή αλλά και για την στιγμή που έμαθε ότι ήταν υιοθετημένος μίλησε ο Πέτρος Τατσόπουλος.

Όπως είπε για το ανεύρυσμα αορτής, οι γιατροί το αποκαλούν «σιωπηλό δολοφόνο».

«Επειδή το αίμα πάει στα άνω και κάτω άκρα και είναι πολύ επικίνδυνο να πεθάνεις ή να μείνεις ανάπηρος, μου έκαναν γρήγορα την εγχείριση» συμπλήρωσε ο Πέτρος Τατσόπουλος εξηγώντας ότι «μου έσωσε τη ζωή ο διευθυντής του καρδιολογικού που μου έκανε αμέσως την επέμβαση χωρίς να περιμένει να γίνουν τυπικά οι εξετάσεις».

Περιγράφοντας τη στιγμή που υπέστη το ανεύρυσμα είπε στην εκπομπή της Ελεωνόρας Μελέτη το βράδυ της Τετάρτης ότι «ήταν μια μαχαιριά μέσα στο στούντιο. Δεν υπήρξε καμία ένταση στο στούντιο. Ξαφνικά ένιωσα μια διαπεραστική μαχαιριά. Σκέφτηκα αμέσως ότι είναι κάτι πολύ σοβαρό. Επειδή ήταν έντονος ο πόνος τους είπα συγγνώμη πρέπει να διακόψω. Συμπωματικά ήταν εκεί ο κ. Λύρας ο πλαστικός που μου έδωσε τις πρώτες βοήθειες».

Η στιγμή που ο Πέτρος Τατσόπουλος υπέστη το ανεύρυσμα

Μιλώντας για τις ημέρες που ακολούθησαν την χειρουργική επέμβαση ο Πέτρος Τατσόπουλος περιέγραψε ότι «είχα πάρει πολλά οπιούχα φάρμακα για τον πόνο και είχα παραισθήσεις».

«Ξυπνάς από το χειρουργείο, με ένα είδος ψύχωσης. Μπορεί να σου συμβούν φοβερά πράγματα. Ευχαριστώ όλη την ομάδα και τον γιατρό Λυμπεριάδη για αυτό που έκαναν. Θα μπορούσα να είχα μείνει παράλυτος».

Όπως είπε, δε, «μετά το χειρουργείο συνάντησα ένα νεαρό που μου είπε ότι ήταν στην ομάδα των γιατρών που σε χειρούργησαν… Και του είπα ότι είχα παραισθήσεις και ότι πολλά πρόσωπα που θυμάμαι δεν υπήρξαν ποτέ. Τυπικά δεν είμαι καρδιοπαθής. Πρέπει να παίρνω χάπια για την υπέρταση».

Ο συγγραφέας μίλησε και για τα πρώτα χρόνια της ζωής του που πέρασε σε ίδρυμα εξομολογούμενος ότι «ένιωσα ελευθερία όταν έμαθα ότι οι γονείς μου με είχαν υιοθετήσει».

«Μου το έκρυβαν. Η θετή μητέρα μου φοβόταν ότι θα φύγω. Τελικά συνάντησα την βιολογική μητέρα μου. Ακόμα δεν ξέρω ποιος είναι ο πατέρας μου. Βρήκα εύκολα τη βιολογική μου μητέρα. Και βρήκα και τα 4 αδέλφια μου. Είχε κάνει 5 παιδιά και είχε κρατήσει το ένα. Τα είχε δώσει σε ιδρύματα. Ήταν πάμπτωχη. Θεωρώ ευτύχημα επειδή υιοθετήθηκα» πρόσθεσε ο Πέτρος Τατσόπουλος.

Περιγράφοντας, τέλος, την πρώτη φορά που συνάντησε τη βιολογική του μητέρα είπε ότι «της παρουσιάστηκα ως φίλος της κόρης της. Εκεί έμαθα ότι έχει δυο κόρες και όχι μια. Επικράτησε αμηχανία. Η μητέρα μου δεν με αναγνώρισε. Δεν έχουμε επαφές με τα αδέλφια μου. Δεν υπήρχε καμία συναισθηματική σχέση με τη μητέρα μου γιατί ουσιαστικά ήταν μια ξένη γυναίκα».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ηράκλειο: Το «θαύμα» και η μάχη για να κρατηθεί στη ζωή το τρίχρονο αγόρι