MEDIA

Survivor Spoiler: «Τρελάθηκε» το Twitter με το πάρτι της ένωσης - Δείτε τις πρώτες εικόνες

Survivor Spoiler: «Τρελάθηκε» το Twitter με το πάρτι της ένωσης - Δείτε τις πρώτες εικόνες
Twitter

Survivor Spoiler: Έφτασε η πιο κομβική στιγμή στο ριάλιτι επιβίωσης, αφού οι δυο ομάδες θα ενωθούν και στο μεγάλο πάρτι που θα δούμε στο επεισόδιο της Κυριακής (28.03) όλοι ήταν αγνώριστοι…

Το Survivor έχει φτάσει σε ένα πολύ κομβικό σημείο καθώς ήρθε η ώρα για το πάρτι της ένωσης. Η κόκκινη ομάδα και η μπλε ομάδα θα μένουν στο εξής σε μια καλύβα, αφού προηγηθεί η βραδιά που η παραγωγή ετοίμασε ειδικά για τους παίκτες των ομάδων έτσι ώστε να πάρουν μια μεγάλη ανάσα πριν από την τελική ευθεία του παιχνιδιού.

Το πάρτι της ένωσης του Survivor αναμένεται να προβληθεί στο επεισόδιο της Κυριακής, εκεί όπου θα δούμε τους παίκτες και δεν θα τους… αναγνωρίζουμε. Όλοι τους έχουν φορέσει τα καλά τους, δείχνουν εντελώς διαφορετικοί από αυτό που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στις οθόνες μας και σίγουρα, όπως λένε και στο trailer, αυτό που τους έκανε να αισθανθούν επιτέλους… άνθρωποι ήταν το μπάνιο και τα καθαρά ρούχα.

Στο πάρτι της ένωσης πέρα από τον καλεσμένο Jason Derulo που θα τραγουδήσει και θα ανεβάσει τη διάθεση των παικτών του ελληνικού, του ρουμάνικου και του τούρκικου Survivor, θα δούμε και το γλέντι που θα στήσουν μαζί κόκκινη και μπλε ομάδα. Για λίγο όλες οι διαφορές θα μπουν στην άκρη και όλοι θα το διασκεδάσουν με την ψυχή τους. Σε αυτό βοήθησε και η παρουσία της Ελευθερίας Ελευθερίου και του Τριαντάφυλλου, με τους δυο τραγουδιστές να πιάνουν το μικρόφωνο και να ανεβάζουν τη διάθεση.

Δεν τραγούδησαν, όμως, μόνο αυτοί. Όπως είχε συμβεί και σε προηγούμενα Survivor, όλοι οι παίκτες θα περάσουν από τη σκηνή για να τραγουδήσουν και κάποιοι θα κλέψουν την παράσταση. Όπως ο Γιώργος Ασημακόπουλος που θα τραγουδήσει Σάκη Ρουβά, με τη σκηνή που έχει προβληθεί στο trailer να έχει ήδη… τρελάνει τους χρήστες του Twitter. Ήδη τα σχόλια πέφτουν «βροχή» και αναμένεται να κορυφωθούν την ημέρα προβολής του επεισοδίου. Δείτε μερικά από αυτά για να καταλάβετε…

Τι θα γίνει στην κόκκινη καλύβα μετά την ένωση

Ο Γιώργος Λιανός μίλησε στη ραδιοφωνική εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο Sfera 102,2 και αποκάλυψε κάποια πράγματα σχετικά με τη συνέχεια του παιχνιδιού. Ο παρουσιαστής του φετινού Survivor, αποκάλυψε μία σημαντική διαφορά σε σχέση με τους προηγούμενους κύκλους του ριάλιτι επιβίωσης.

Σε κάθε Survivor όταν γινόταν η ένωση των ομάδων, οι παίκτες ξεκινούσαν να αγωνίζονται ατομικά. Αυτό δεν θα συμβεί φέτος!

Οι μπλε θα μετακομίσουν στην κόκκινη καλύβα μεν, όμως θα παραμείνουν οι δύο ομάδες δε, δίνοντας κανονικά τις μάχες τους. Σύμφωνα με όσα είπε ο Γιώργος Λιανός, μόλις στο παιχνίδι μείνουν 10 παίκτες, τότε θα ξεκινήσουν να αγωνίζονται ατομικά!

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: «Πρωταθλήτρια» ξανά η Αττική με 1.510 μολύνσεις - Δείτε ποιες περιοχές ακολουθούν