MEDIA

Masterchef Spoiler: Η ομαδική δοκιμασία θα προβληματίσει τους αρχηγούς

Masterchef Spoiler: Η ομαδική δοκιμασία θα προβληματίσει τους αρχηγούς
Instagram/masterchefgr

Masterchef Spoiler: Σχηματίζονται ξανά η μπλε και η κόκκινη ομάδα στο ριάλιτι μαγειρικής του Star, σε μια εξωτερική δοκιμασία που θα προκαλέσει προβλήματα στους παίκτες.

Το Masterchef συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς κι έχει φτάσει ένα βήμα από την τελική 10άδα. Μετά την αποχώρηση της Κωνσταντίνας έχουν μείνει στον διαγωνισμό 11 μάγειρες που διεκδικούν την κορυφή και το χρηματικό έπαθλο. Η εβδομάδα συνεχίζεται με ομαδική δοκιμασία, που θα προβληθεί στο επεισόδιο της Τετάρτης (31.03) και θα φέρει αρκετές ανατροπές.

Ο Τζιοβάνι, που είχε κερδίσει το τεστ δημιουργικότητας και είχε την κάρτα ασυλίας μέχρι που την «έκαψε» για να σώσει τη Μαργαρίτα, θα έχει το πλεονέκτημα να ορίσει τις ομάδες αλλά και τον αντίπαλο αρχηγό. Όλα δείχνουν πως ο συμπαθής Ιταλός δεν θα διαταράξει ιδιαίτερα τις ισορροπίες, βάζοντας αρχηγό στην αντίπαλη ομάδα τον Ιωάννη και κρατώντας περίπου τη σύνθεση που γνωρίζαμε για τις δυο ομάδες.

Οι παίκτες του Masterchef θα κληθούν και πάλι να μαγειρέψουν σε εξωτερικό χώρο, με τους τρεις σεφ κριτές Λεωνίδα Κουτσόπουλο, Σωτήρη Κοντιζά και Πάνο Ιωαννίδη να φιλοξενούν τον γνωστό σεφ Τόνι Βρατσάνο που θα κρίνει μαζί τους τις δημιουργίες των δυο ομάδων.

Με βάση όσα έχουμε δει ως τώρα στο trailer του επεισοδίου που θα προβληθεί την Τετάρτη (31.03) στις 21:00 από το Star, οι αρχηγοί των δυο ομάδων στο Masterchef θα έρθουν σε δύσκολη θέση μπροστά στους κριτές. Αυτό σημαίνει πως τα πράγματα δεν έχουν πάει και πολύ καλά στην ομαδική δοκιμασία. Η συνέχεια, επί της οθόνης…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Ανοίγει ξανά η αγορά - Πότε και πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα - Όλα τα μέτρα