MEDIA

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Με την πλάτη στον τοίχο η Ελένη κόντρα στον Δούκα - Η ανατρεπτική άφιξη

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Με την πλάτη στον τοίχο η Ελένη κόντρα στον Δούκα - Η ανατρεπτική άφιξη
ΑΝΤ1

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Έρχονται εντυπωσιακές ανατροπές την ερχόμενη εβδομάδα στο επιτυχημένο σίριαλ του ΑΝΤ1.

Καιταγιστικές εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες καθώς κορυφώνονται οι εντάσεις και οι ανατροπές από επεισόδιο σε επεισόδιο.

Την Τετάρτη (12.05), είδαμε τον Δούκα και τον Μελέτη να ζυγίζουν τη στάση τους απέναντι στην Ανέτ. Παρόλες τις νέες εξελίξεις η Δρόσω και ο Κωνσταντής συνεχίζουν τη σχέση τους αλλά τα εμπόδια είναι πολλά… Οι αγρότες του συνεταιρισμού πήραν μια παράτολμη απόφαση ενώ η Ελένη καταφεύγει σε μια γυναίκα που μπορεί ν’ αποδειχτεί η σωτηρία τους και να απεμπλακούν απ’ τα δεσμά του Δούκα.

Η Πηνελόπη ανακάλυψε την έρευνα που κάνει ο Αλέξης εναντίον του πατέρα της και εκείνος ζήτησε την βοήθεια της. Ο Αχιλλέας πρόσφερε γι’ ακόμα μια φορά τις υπηρεσίες του στον Δούκα και τον φέρει ένα βήμα, πριν γίνει ο κυρίαρχος ολόκληρου του Διαφανίου…

Άγριες Μέλισσες Επεισόδιο 139 – Πέμπτη 13 Μαΐου

Στον συνεταιρισμό επικρατεί φόβος μήπως ο Σεβαστός ανακαλύψει πως τον κορόιδεψαν. Στα χέρια της Ασημίνας θα πέσει το μοναδικό αντίτυπο του βιβλίου που γράφει ο Νικηφόρος. Η Ασημίνα μόλις το διαβάσει θα βρεθεί μπροστά σε ένα μεγάλο δίλημμα. Οι τύψεις και οι ενοχές πιέζουν την Ανέτ καθώς τα μυστικά βαραίνουν μέσα της όλο και περισσότερο… Η Σοφούλα δεν έχει βρει ακόμα τον εαυτό της παρά τις προσπάθειες της Ρίζως. Ο Άγγελος όμως είναι πάλι εκεί να τη βοηθήσει. Ο Δούκας ανακαλύπτει ποιος αγόρασε τα καπνά απ’ το συνεταιρισμό και του προτείνει συνεργασία αλλά ένα άρθρο που δημοσιεύεται σε εφημερίδα μπορεί να του ανατρέψει τα σχέδια. Η συνέχεια, επί της οθόνης στις Άγριες Μέλισσες

Την επόμενη εβδομάδα στις Άγριες Μέλισσες

Ο Σαραντόπουλος οδηγεί σιγά σιγά την Ουρανία σε μια ζωή που δεν τολμούσε καν να ονειρευτεί ενώ διακρίνει το χάσμα που υπάρχει στη σχέση της με τον Κυριάκο. Η Πηνελόπη εκμυστηρεύεται στον Αλέξη το ένοχο παρελθόν της Ανέτ και του Θέμελη ενώ προσπαθεί να αποσπάσει απ’ την οικογένεια της, περισσότερες πληροφορίες. Ο Αλέξης βρίσκει έναν μάρτυρα που μπορεί να συνδέσει τον Δούκα με τον φόνο του Θέμελη, ενώ ο Δούκας ετοιμάζει μια δυσάρεστη έκπληξη για τον συνεταιρισμό.

Η κίνηση του Δούκα καταρρακώνει την Ελένη που εξοργισμένη βλέπει πως δεν υπάρχει διαφυγή. Ο Κωνσταντής συγκρούεται με τον πατέρα του και τον Μελέτη και φεύγει απ’ το σπίτι. Ο Δούκας χάνει άλλον ένα γιο ενώ η Πηνελόπη τον αμφισβητεί συνέχεια. Ο Γραμματικός πιέζει το Λούβαρη να καταθέσει όσα είδε τη μέρα του φόνου του Θέμελη. Είναι σίγουρος πως ξέρει αλλά φοβάται να μιλήσει. Ο Βόσκαρης συνεχίζει τις συναντήσεις με την Ευσεβία, όσο εκείνη προσπαθεί να βρει τη δύναμη να του πει μια συγκλονιστική αλήθεια. Την ίδια στιγμή η εμφάνιση της Δόμνας αναστατώνει τον Μελέτη και τον Δούκα.

Στο σπίτι των Σεβαστών όλοι τα έχουνε χαμένα με την άφιξη της Δόμνας ενώ η Πηνελόπη εκμεταλλεύεται την ευκαιρία προσπαθώντας να αλιεύσει πληροφορίες. Ο Αλέξης με τον Ανδρεάδη βρίσκουνε τον μάρτυρα που θα τους οδηγήσει στη σύλληψη του Δούκα. Θα τον πείσουνε να τους αποκαλύψει την αλήθεια; Ο Δούκας λαμβάνει ένα τηλεφώνημα που θα τον αναστατώσει… Η Ελένη προσπαθεί να διαχειριστεί την ήττα της και να βρει λύσεις για τον βιοπορισμό τους. Μια νέα άγνωστη πραγματικότητα ξετυλίγεται μπροστά της, αλλά ο Λάμπρος και σύσσωμο το Διαφάνι θα σταθεί στο πλευρό της αλλά και στο πλευρό όλων των αγροτών που χάσανε τα πάντα. Το ίδιο βράδυ αποκαλύψεις που συγκλονίζουν θα βγούνε στο φως, θύματα και θύτες θα επιδοθούν σ’ ένα αγώνα δρόμου για τη νίκη και η νύχτα θα βαφτεί με αίμα στις Άγριες Μέλισσες.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Έτσι αφήσαμε πίσω το Lockdown - Αναλυτικός οδηγός με ό,τι ισχύει για μετακινήσεις, sms, ταξίδια