MEDIA

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Αποκαλύψεις που συγκλονίζουν - Η νύχτα βάφεται με αίμα...

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Αποκαλύψεις που συγκλονίζουν - Η νύχτα βάφεται με αίμα...
ΑΝΤ1

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Στιγμές που θα συγκλονίσουν ακολουθούν στα επόμενα επεισόδια.

Ανατροπές και αποκαλύψεις στις Άγριες Μέλισσες που θα φέρουν νέο γύρο συγκλονιστικών εξελίξεων στο επιτυχημένο σίριαλ του ΑΝΤ1.

Την Πέμπτη (13.05), είδαμε τον συνεταιρισμό να έχει τον φόβο μήπως ο Σεβαστός ανακαλύψει πως τον κορόιδεψαν. Στα χέρια της Ασημίνας έπεσε το μοναδικό αντίτυπο του βιβλίου που γράφει ο Νικηφόρος. Η Ασημίνα βρέθηκε έτσι μπροστά σε ένα μεγάλο δίλημμα.

Οι τύψεις και οι ενοχές πίεσαν πολύ την Ανέτ καθώς τα μυστικά βαραίνουν μέσα της όλο και περισσότερο… Η Σοφούλα δεν έχει βρει ακόμα τον εαυτό της παρά τις προσπάθειες της Ρίζως. Ο Άγγελος όμως ήταν πάλι εκεί να τη βοηθήσει. Ο Δούκας ανακάλυψε ποιος αγόρασε τα καπνά απ’ το συνεταιρισμό και του πρότεινε συνεργασία αλλά ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε σε εφημερίδα μπορεί να του ανατρέψει τα σχέδια.

Την επόμενη εβδομάδα στις Άγριες Μέλισσες

Ο Σαραντόπουλος οδηγεί σιγά σιγά την Ουρανία σε μια ζωή που δεν τολμούσε καν να ονειρευτεί ενώ διακρίνει το χάσμα που υπάρχει στη σχέση της με τον Κυριάκο. Η Πηνελόπη εκμυστηρεύεται στον Αλέξη το ένοχο παρελθόν της Ανέτ και του Θέμελη ενώ προσπαθεί να αποσπάσει απ’ την οικογένεια της, περισσότερες πληροφορίες. Ο Αλέξης βρίσκει έναν μάρτυρα που μπορεί να συνδέσει τον Δούκα με τον φόνο του Θέμελη, ενώ ο Δούκας ετοιμάζει μια δυσάρεστη έκπληξη για τον συνεταιρισμό.

Η κίνηση του Δούκα καταρρακώνει την Ελένη που εξοργισμένη βλέπει πως δεν υπάρχει διαφυγή. Ο Κωνσταντής συγκρούεται με τον πατέρα του και τον Μελέτη και φεύγει απ’ το σπίτι. Ο Δούκας χάνει άλλον ένα γιο ενώ η Πηνελόπη τον αμφισβητεί συνέχεια. Ο Γραμματικός πιέζει το Λούβαρη να καταθέσει όσα είδε τη μέρα του φόνου του Θέμελη. Είναι σίγουρος πως ξέρει αλλά φοβάται να μιλήσει. Ο Βόσκαρης συνεχίζει τις συναντήσεις με την Ευσεβία, όσο εκείνη προσπαθεί να βρει τη δύναμη να του πει μια συγκλονιστική αλήθεια. Την ίδια στιγμή η εμφάνιση της Δόμνας αναστατώνει τον Μελέτη και τον Δούκα.

Στο σπίτι των Σεβαστών όλοι τα έχουνε χαμένα με την άφιξη της Δόμνας ενώ η Πηνελόπη εκμεταλλεύεται την ευκαιρία προσπαθώντας να αλιεύσει πληροφορίες. Ο Αλέξης με τον Ανδρεάδη βρίσκουνε τον μάρτυρα που θα τους οδηγήσει στη σύλληψη του Δούκα. Θα τον πείσουνε να τους αποκαλύψει την αλήθεια; Ο Δούκας λαμβάνει ένα τηλεφώνημα που θα τον αναστατώσει… Η Ελένη προσπαθεί να διαχειριστεί την ήττα της και να βρει λύσεις για τον βιοπορισμό τους. Μια νέα άγνωστη πραγματικότητα ξετυλίγεται μπροστά της, αλλά ο Λάμπρος και σύσσωμο το Διαφάνι θα σταθεί στο πλευρό της αλλά και στο πλευρό όλων των αγροτών που χάσανε τα πάντα. Το ίδιο βράδυ αποκαλύψεις που συγκλονίζουν θα βγούνε στο φως, θύματα και θύτες θα επιδοθούν σ’ ένα αγώνα δρόμου για τη νίκη και η νύχτα θα βαφτεί με αίμα...

Η συνέχεια, επί της οθόνης στις Άγριες Μέλισσες

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γάζα: Επικίνδυνη κλιμάκωση – Αίγυπτος και Λίβανος στο «παιχνίδι» - Νέα στήριξη Μπάιντεν στο Ισραήλ