MEDIA

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η Μυρσίνη σε αμόκ με τις αδερφές Σταμίρη - Μακελειό στο φινάλε (vid)

Άγριες Μέλισσες Spoiler

Άγριες Μέλισσες Spoiler:  Ανατροπές έρχονται στα επόμενα επεισόδια των «Άγριων Μελισσών», καθώς η δεύτερη σεζόν της σειράς εποχής του ANT1 φτάνει προς το τέλος της.

Σύμφωνα με το «Πρωινό», το Διαφάνι θα ζήσει άσχημα γεγονότα, καθώς η Μυρσίνη θα μάθει το τραγικό μυστικό για το θάνατο του μεγάλου της γιου Σέργιου.

Συγκεκριμένα, θα μάθει ότι δεν τον σκότωσε μόνο η Ελένη αλλά και η Ασημίνα που ήταν χρόνια νύφη μέσα στο ίδιο της το σπίτι αλλά και η Δρόσω που είναι η μάνα του εγγονού της.

Όπως είναι λογικό παθαίνει σοκ και θέλει να καταστρέψει τις τρις αδελφές. Μάταια θα προσπαθήσουν να την μεταπείσουν τα δυο της παιδιά. Εκείνη είναι ανένδοτη. Μάλιστα, στο τελευταίο επεισόδιο θα γίνει ένα μεγάλο κακό. Η Ελένη, με τη Δρόσω την Ασημίνα, τον Κωνσταντή, τον Νικηφόρο και τον Μιλτιάδη είναι ταμπουρωμένοι μέσα στο σπίτι τους και τότε θα αλλάξουν όλα στο χωριό.

Η επόμενη μέρα θα τα βρει όλα διαλυμένα στις Άγριες Μέλισσες. Ξημερώνει μια άλλη μέρα στο Διαφάνι και κάπως έτσι θα οδεύσουμε προς το μεγαλειώδες φινάλε του δεύτερου κύκλου της δημοφιλούς σειράς του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες».

Τετάρτη 19/5

Στο σπίτι των Σεβαστών όλοι τα έχουν χαμένα με την άφιξη της Δόμνας ενώ η Πηνελόπη εκμεταλλεύεται την ευκαιρία προσπαθώντας να αλιεύσει πληροφορίες. Ο Αλέξης με τον Ανδρεάδη βρίσκουνε τον μάρτυρα που θα τους οδηγήσει στη σύλληψη του Δούκα.

Ο Δούκας λαμβάνει ένα τηλεφώνημα που θα τον αναστατώσε Η Ελένη προσπαθεί να διαχειριστεί την ήττα της και να βρει λύσεις για τον βιοπορισμό τους. Μια νέα άγνωστη πραγματικότητα ξετυλίγεται μπροστά της, αλλά ο Λάμπρος και σύσσωμο το Διαφάνι θα σταθεί στο πλευρό της αλλά και στο πλευρό όλων των αγροτών που χάσανε τα πάντα.

Το ίδιο βράδυ αποκαλύψεις που συγκλονίζουν θα βγούνε στο φως, θύματα και θύτες θα επιδοθούν σ’ ένα αγώνα δρόμου για τη νίκη και η νύχτα θα βαφτεί με αίμα.

Πέμπτη 20/5

Η Ελένη μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του συνεταιρισμού, βρίσκει τη δύναμη να πάρει μια απόφαση μετά από την οποία δεν υπάρχει γυρισμός. Ο Σαραντόπουλος θα προτείνει στην Ουρανία να έρθει μαζί του στη Ρώμη επαγγελματικό ταξίδι κι εκείνη βρίσκεται μπροστά σε μεγάλο δίλημμα.

Η Ευσεβία αποκαλύπτει στον Βόσκαρη αυτό που δεν τολμούσε να του πει τόσο καιρό και ο Βόσκαρης συγκλονίζεται.

Η αποκάλυψη του εγκλήματος της προηγούμενης νύχτας θα πέσει σαν βόμβα και θα συγκλονίσει.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Το μήνυμα του 33χρονου – «Θα βγάλουν σύντομα εικόνα με μεγάλη ακρίβεια»