MEDIA

Survivor Spoiler 18/5: Αυτός ο παίκτης κερδίζει την 2η ασυλία - Ποιοι βγαίνουν στον τάκο

Survivor Spoiler 18/5

Survivor Spoiler 18/5: Θα γίνει η μεγάλη έκπληξη ή θα επικρατήσουν τα φαβορί;

Από την Κυριακή (16/5) το Survivor άλλαξε μετά και την αποχώρηση του Νίκου Μπάρτζη, ενώ χθες (17/5), είδαμε και το πρώτο αγώνισμα ατομικής ασυλίας στο παιχνίδι.

Νικητής της ατομικής ασυλίας ήταν ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο οποίος έβαλε «βόμβα» με την απόφασή του να ψηφίσει τον Σάκη Κατσούλη.

Ο νικητής του κολιέ της ασυλίας σκέφτηκε ξεκάθαρα στρατιγικά, αφού ο 30χρονος επιχειρηματίας μαζί με τον Ηλία Μπόγδανο είναι πιο δυνατοί παίκτες και βγάζοντάς τον στον τάκο μαζί με τον Τριαντάφυλλο (βγήκε υποψήφιος από τους παίκτες), ίσως θέσει σε κίνδυνο την παραμονή του.

Αυτή η απόφαση έκανε έξαλλο τον «Ντάφυ», ενώ η Μαριαλένα δεν σταμάτησε να κλαίει, με τον Σάκη να προσπαθεί να την ηρεμήσει.

Ποιοι θα βγουν υποψήφιοι σήμερα

Νωρίτερα σας αναφέραμε τους νέους κανόνες του Survivor. Σήμερα θα έχουμε το δεύτερο αγώνισμα ατομικής ασυλίας, με όλους τους παίκτες να συμμετέχουν ξανά. Ο νικητής θα επιλέξει ακόμα έναν υποψήφιο, ενώ οι παίκτες θα ψηφίσουν και πάλι έναν.

Δίπλα στο δίδυμο Κατσούλη – Τριαντάφυλλου, θα βρεθεί η Νικολέτα και η Μαριαλένα. Για πρώτη φορά Σάκης, Μαριαλένα και Νικολέτα θα είναι υποψήφιοι, δίπλα στον… μπαρουτοκαπνισμένο «Ντάφυ» ενώ νικητής της δεύτερης ασυλίας θα είναι ο Σάκης Κατσούλης.

Φαβορί για να μείνει, για άλλη μια φορά στο παιχνίδι, είναι ο Τριαντάφυλλος, ενώ Σάκης και Μαριαλένα μοιάζει να έχουν σίγουρη τη θέση τους. Η Νικολέτα έχει το λιγότερο κοινό έξω ανάμεσα σε αυτούς τους τέσσερις και φαντάζει πως θα είναι εκείνη που θα αποχωρήσει.

Βέβαια δεν πρέπει να προδικάζουμε τίποτα, καθώς το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών. Ίσως ο κόσμος αυτή τη φορά καταλάβει πως μιλάμε για καθαρά αγωνιστικό παιχνίδι και πάρει άλλη απόφαση, ίσως και όχι. Θα το δούμε αύριο…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.