MEDIA

Τελικός MasterChef: Πότε θα διεξαχθεί - Εμφάνιση - έκπληξη παλιών παικτών, όσα θα δούμε

MasterChef Τελικός

Τελικός MasterChef: Οι μέρες μετρούν αντίστροφα για τον νέο/α MasterChef! Όλα όσα θα δούμε στον μεγάλο τελικό

Οι μέρες μετρούν αντίστροφα για τον μεγάλο τελικό του MasterChef 5, ο οποίος, όπως ανακοινώθηκε, πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 9 Ιουνίου.

Ο δρόμος για την τελική δυάδα του φετινού Μasterchef είναι στρωμένος με πολύ κόπο, ιδρώτα και αγωνία. Οι τέσσερις φιναλίστ παίρνουν μέρος σε ένα μαραθώνιο μαγειρικής με δοκιμασίες που φαντάζουν αδύνατες και οι διαγωνιζόμενοι μάχονται σώμα με σώμα. Η αφρόκρεμα της ελληνικής και όχι μόνο γαστρονομίας, φέρνει πιάτα αντιγραφής τα οποία καλούνται να αντιγράψουν.

Οι δυο που καταφέρνουν να πάρουν το εισιτήριο για τον τελικό θα περάσουν διά πυρός και σιδήρου και αυτή τη σεζόν!

Εμφάνιση - έκπληξη παλιών παικτών, οι οποίοι έχουν ρόλο - κλειδί στην εξέλιξη του τελικού. Ταξίδι στη Χαλκιδική με μενού υψηλών προδιαγραφών με προϊόντα της μακεδονικής γης και αντιγραφή πιάτων διάσημου σεφ από τη Σκανδιναβία με 2 αστέρια Μισελέν στο βιογραφικό του.

Μια ανάσα πριν το έπαθλο, ζητούμενο για τους φιναλίστ είναι ένα ευφάνταστο μενού που να «κουβαλάει» αναμνήσεις, συναισθήματα και πολλή αγάπη για τη μαγειρική.

Η τελευταία βαθμολογία, λίγο πριν την ανακοίνωση του νικητή, ανήκει σε έναν σεφ που έχει μπει στο πάνθεον της παγκόσμιας γαστρονομίας, με τέσσερα αστέρια Μισελέν. Οι φιναλίστ θα ζήσουν την απόλυτη γευστική εμπειρία με τα τρία μοναδικά πιάτα του και στη συνέχεια, θα χρειαστεί να βάλουν τα δυνατά τους για να κάνουν την πιο πιστή αντιγραφή της ζωής τους.

Ο μεγάλος τελικός του MasterChef 5 έρχεται την Τετάρτη 9 Ιουνίου στο Star.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σοκ σε σχολείο της Αττικής: Συνελήφθη δάσκαλος για σεξουαλική παρενόχληση μαθητριών