MEDIA

Survivor: Θα υπάρξει 5ος κύκλος; Οι πρώτες σκέψεις του Ατζούν

Survivor: Θα υπάρξει 5ος κύκλος; Οι πρώτες σκέψεις του Ατζούν

Survivor: Ο 4ος κύκλος οδεύει προς το φινάλε αλλά θα δούμε 5ο;

Το Survivor πήγε… τρένο τη φετινή σεζόν, με τον 4ο κύκλο του να θεωρείται ως ένας εκ των πλέον πετυχημένων, ωστόσο μόνο σίγουρο δεν είναι ότι θα δούμε και πέμπτη το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Τα δεδομένα αυτή τη στιγμή είναι λίγο έως πολύ συγκεκριμένα.

Ο 4ος κύκλος ξεκίνησε φουριόζος, με τα νούμερα τηλεθέασης σταθερά σε πολύ υψηλά νούμερα.

Μάλιστα, σε αυτό πρέπει να συνυπολογιστεί και το γεγονός πως τα κέρδη για τον Τούρκο παραγωγό έφτασαν και εκείνα σε νούμερα εποχής... Ντάνου.

Χαρακτηριστικότερο το παράδειγμα του Τριαντάφυλλου, ο οποίος έφυγε με 143.000 ευρώ στην... τσέπη, κάτι που διόλου προβλημάτισε τον Ατζούν, καθώς από τις ψηφοφορίες κατάφερε να εξασφαλίσει αυτό το ποσό στο πολλαπλάσιο.

Οι αποχωρήσεις που κόστισαν

Τα προβλήματα, ωστόσο, ξεκίνησαν όταν ξεκίνησαν οι αποχωρήσεις.

Τζέιμς Καφετζής, Νίκος Μπάρτζης και Τριαντάφυλλος αποχώρησαν και μαζί τους πήραν και μεγάλο μερίδιο της τηλεθέασης, ειδικά σε ό,τι αφορά τον Ροδίτη, ο οποίος ομολογουμένως ήταν ο δημοφιλέστερος παίκτης.

Την ίδια ώρα, η απόφαση του Ατζούν να... τραβήξει το παιχνίδι για δυο μήνες φαίνεται πως δεν «βγαίνει» μιας και το reality επιβίωσης έχει αρχίσει να κάνει «κοιλιά», με αποτέλεσμα οι τηλεθεατές να αρχίζουν αν στρέφονται σε άλλα προγράμματα.

Χαρακτηριστικό, είναι η αυξημένη τηλεθέαση που παρουσιάζει η «Φάρμα», η οποία δεν είχε μπει με τον καλύτερο τρόπο στο τηλεοπτικό τοπίο.

Θα δούμε Survivor 5;

Με τα παραπάνω δεδομένα και την τηλεθέαση να έχει πάρει την... κατιούσα, η έναρξη του 5ου κύκλου μοιάζει να βρίσκεται αυτή την στιγμή στον «αέρα».

Ο Ατζούν δεν θέλει να πέσει στην παγίδα του παρελθόντος, όταν αμέσως μετά το Survivor 2, αποφάσισε το Survivor Ελλάδα-Τουρκία, κάτι το οποίο αποδείχτηκε σχεδόν ολέθριο για τη συνέχεια του reality στον ΣΚΑΪ, με τα νούμερα τηλεθέασης να είναι απογοητευτικά.

Μένει να δούμε αν ο ΣΚΑΪ και ο Ατζούν τολμήσουν τον 5ο κύκλο...

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γλυκά Νερά: Συνεχίζεται το «θρίλερ» της αποτρόπαιας δολοφονίας - Ψάχνουν τον «πληροφοριοδότη»