MEDIA

Τελικός MasterChef Spoiler: Δοκιμασία για γερά νεύρα - «Ποσώς με ενδιαφέρει τι κάνει η Μαργαρίτα»

Τελικός MasterChef Spoiler

Τελικός MasterChef: Αυτή θα είναι η πιο δύσκολη ημέρα της Μαργαρίτας - Τι θα γίνει στο επεισόδιο της Δευτέρας (7/6)

Η αγωνία «χτυπάει κοκκινο» την τρίτη μέρα του μεγάλου τελικού του MasterChef 5!

Οι παίκτες βρίσκονται στη Χαλκιδική. Η Μαργαρίτα και ο Διονύσης ύστερα από αρκετό καιρό βρίσκονται σε μια επαγγελματική κουζίνα, εκτός αυτής του διαγωνισμού.

Για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, απολαμβάνουν τη σημερινή μαγειρική, αφού τα πιάτα του Fredrik Berselius είναι κάτι παραπάνω από απαιτητικά! Έχοντας ταξιδέψει από τη Νέα Υόρκη αποκλειστικά για να τιμήσει με την παρουσία και την εμπειρία του τον τελικό του MasterChef 5, ο παγκοσμίου φήμης, σουηδικής καταγωγής γαστρονομικός δημιουργός του εστιατορίου Aska, Fredrik Berselius, κάνει αρκετά δύσκολο το έργο της Μαργαρίτας Νικολαΐδη και του Διονύση Σαρακίνη.

Κάποιος θα μπορούσε εύκολα να χαρακτηρίσει τη σημερινή δοκιμασία ως ένα «συμπυκνωμένο» σεμινάριο 3 ημερών!

Μαργαρίτα ή Διονύσης; Όποιος από τους δύο πετύχει την αρτιότερη αντιγραφή πιάτων, στο τέλος της δοκιμασίας θα βρεθεί ένα βήμα πιο κοντά στην κατάκτηση του τίτλου και του επάθλου των 50.000 ευρώ του MasterChef 5!

«Ελπίζω να ξεκουραστήκατε, να μαζέψατε δυνάμεις, γιατί σας περιμένει ακόμα μία μέρα γεμάτη μαγειρική» είπαν οι κριτές στους δύο φιναλίστ λίγο πριν μπει στον χώρο ο chef, Fredrik Berselius.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ξεκαθαρίζει ότι πρόκειται για μία από τις πιο δύσκολες αντιγραφές, και πραγματικά τα πιάτα μοιάζουν... εξωπραγματικα!

Διονύσης και Μαργαρίτα μαγειρεύουν με φρενήρεις ρυθμούς και ακούμε τον Διονύση να λέει στην κάμερα: «Δεν με νοιάζει τι κάνει η Μαργαρίτα. Θέλω να τα πηγαίνει καλά. Τώρα αν θα μαγειρέψει καλά ή όχι ποσώς με ενδιαφέρει. Εγώ θέλω να κάνω τη δουλειά μου, να βγάλω το αποτέλεσμα που πρέπει. Ο καθένας τον δρόμο του».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σοκ στο Κορωπί: Στο αυτόφωρο δύο Πακιστανοί για την επίθεση στην 26χρονη σε πλαζ