MEDIA

Survivor Spoiler: Αλλάζει και πάλι το παιχνίδι λίγο πριν τον τελικό

Survivor

Survivor Spoiler: Όλες οι αλλαγές που θα γίνουν λίγο πριν το φινάλε του ριάλιτι επιβίωσης

Αρχικά είχε γίνει γνωστό πως το ριάλιτι θα ολοκληρωνόταν αυτόν τον μήνα, λόγω των διαφημιστικών πακέτων που είχαν αγοραστεί γιο να προβληθούν κατά τη διάρκεια του πρότζεκτ, ο παραγωγός του Survivor Ατζούν Ιλιτζαλί, αποφάσισε να παρατείνει τη διάρκεια του με σύμφωνη γνώμη του ΣΚΑΪ.

Έτσι λοιπόν αποφάσισαν να ορίσουν την 7η Ιουλίου ως ημέρα λήξης του ριάλιτι αφού περνά φέτος την καλύτερη του τηλεοπτική σεζόν και από άποψη τηλεθέασης.

Όμως η αγορά, όταν έμαθε πως το ριάλιτι επιβίωσης παρατείνεται, ανταποκρίθηκε. Ζήτησε δηλαδή να αγοράσει έξτρα τηλεοπτικό διαφημιστικό χρόνο. Το γεγονός αυτό δεν θα μπορούσε να αφήσει ασυγκίνητο το κανάλι του Φαλήρου αλλά και τον παραγωγό, οι οποίοι εκ νέου αποφάσισαν να δώσουν ακόμα μια παράταση δέκα ημερών στο ριάλιτι επιβίωσης και ίσως τελικά να ολοκληρωθεί στις 17 Ιουλίου, σχεδόν έναν μήνα από το αναμενόμενο. Η ημερομηνία του τελικού όμως δεν είναι το μόνο που αλλάζει στο πρότζεκτ...

Εδώ και λίγες ημέρες το παιχνίδι έχει γίνει... ατομικό. Αυτό σημαίνει πως κάθε παίκτης δεν αγωνίζεται πλέον για το καλό της ομάδας αλλά για το δικό του ατομικό συμφέρον. Όπως δήλωσε ο παρουσιαστής του ριάλιτι, Γιώργος Λιανός, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, οι ανατροπές από εδώ και στο εξής δεν θα λείψουν.

Κάθε εβδομάδα θα πραγματοποιούνται τρεις αγώνες. Ένας ασυλίας, ένας για έπαθλο και ένας ακόμα για αρχηγία. Ο αρχηγός θα αλλάζει συνεχώς, δίνοντας έτσι σε όλους το περιθώριο και το κίνητρο να δοκιμάζουν και να ξεπερνούν τον εαυτό και το όρια τους. Τα αγωνίσματα θα δυσκολέψουν και οι παίκτες θα κληθούν να τα βγάλουν πέρα σε πίστες μεγαλύτερης διάρκειας που απαιτούν ακόμα περισσότερη προσπάθεια.

Και όλο αυτά ενώ οι αντοχές των παικτών έχουν αρχίσει να εξασθενούν μετά από τόσους μήνες και ο ήλιος, λόγω αύξησης της θερμοκρασίας, να καίει.

Όταν μείνουν δύο παίκτες θα ξεκινήσει η διαδικασία ψηφοφορίας και θα οδηγηθούν στον τελικό που θα γίνει στην Ελλάδα στις εγκαταστάσεις των «Ολυμπιακών Ακινήτων» παρουσία ελάχιστων συγγενών και όλων των παικτών που πέρασαν από το ριάλιτι επιβίωσης από την αρχή της χρονιάς.

Πηγή: TV 24

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Self test: Σταματά η δωρεάν διάθεση στα φαρμακεία στις 19 Ιουνίου - Τι αποφάσισαν οι φαρμακοποιοί