MEDIA

Survivor Spoiler (8/6): Αυτός κερδίζει σήμερα την ασυλία - Οι υποψήφιοι για αποχώρηση

Survivor Spoiler (8/6): Αυτός κερδίζει σήμερα την ασυλία - Οι υποψήφιοι για αποχώρηση

Survivor Spoiler 8/6: Την πρώτη ασυλία της εβδομάδας κέρδισε ο Σάκης Κατσούλης και τη δεύτερη η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Όπως είδαμε στις οθόνες μας ο Σάκης επέλεξε την Καρολίνα και η Μαριαλένα την Ελένη, οι οποίες ήδη βρίσκονται υποψήφιες και κινδυνεύουν να αποχωρήσουν.

Απόψε - σύμφωνα με πληροφοριες - νικήτης θα είναι ο Ηλίας οπότε λίγο πολύ γνωρίζουμε προς τα πού... πάει η ψήφος του. Είτε τον Σάκη, είτε τη Μαριαλένα θα δώσει ο Spiderman.

«Είναι ένα στημένο παιχνίδι» - Συνεχίζεται η «σφαγή»

Όσο οι παίκτες «σφάζονται» μεταξύ τους, τόσο το ενδιαφέρον φαίνεται πως θα ανεβαίνει και μαζί και η τηλεθέαση.

Στο χθεσινό (7/6) επεισόδιο του Survivor, είδαμε να ανοίγει κόντρα ανάμεσα σε Σάκη και Καρολίνα, ενώ μετά την ατομική ασυλία όπου κέρδισε η Μαριαλένα, η Ελένη Χαμπέρη ξέσπασε.

Οι αντιδράσεις της δεύτερης υποψήφιας προς αποχώρηση, φαίνεται πως κορυφώνονται σήμερα βάσει όσων είδαμε στο trailer. «Οι σκέψεις μου για όλο αυτό που συνέβαινε από την πλευρά του Σάκη βγήκαν αληθινές. Εμένα δε με ενοχλεί που ψηφίστηκα. Με ενοχλεί ο λόγος που ψηφίστηκα. Γιατί πραγματικά είναι ψευδής. Δεν πάει να λέει η Μαριαλένα ψέματα και να λέει πως τους έπιασα…» λέει χαρακτηριστικά.

Από την άλλη μεριά, βλέπουμε τη Μαριαλένα να απορεί με τα λόγια των «Amigos» και να ειρωνεύεται μπροστά στην κάμερα: «Έτσι είναι το Survivor παιδιά. Είναι ένα στημένο παιχνίδι που στήνονται οι ατομικές ασυλίες και στήνονται οι ψηφοφορίες. Ναι, εγώ είμαι πίσω από όλα αυτά. Και τελικά ποια είμαι τέλος πάντων;».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νεαρός χαστούκισε τον Εμανουέλ Μακρόν: Απομάκρυναν τον Γάλλο πρόεδρο οι άνδρες της ασφάλειας