MEDIA

Survivor: Γυναικεία υπόθεση η αποχώρηση

Survivor

Survivor: Οι τρεις γυναίκες του ριάλιτι επιβίωσης είναι υποψήφιες προς αποχώρηση 

Ο Ηλίας Μπόγδανος πήρε την ασυλία στο στίβο μάχης, σε ένα ακόμη συναρπαστικό επεισόδιο του Survivor και υπέδειξε τον τρίτο παίκτη που θα είναι υποψήφιος προς αποχώρηση.

Ο τραγουδιστής στο επεισόδιο της Τρίτης (8/6), κέρδισε την τρίτη ασυλία της εβδομάδας και έβγαλε στον τάκο την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η οποία είναι υποψήφια με την Καρολίνα Καλύβα και την Ελένη Χαμπέρη, με το κοινό να αποφασίζει, όπως πάντα, το ποια θα αποχωρήσει.

Ο Σάκης Κατσούλης, προσφέρθηκε να πάρει τη θέση της Μαριαλένας, κάτι που ωστόσο δεν έκανε δεκτό ο Γιώργος Λιανός. Ο παρουσιαστής ζήτησε από τον Ηλία να σκεφτεί ξανά την απόφασή του, με εκείνον να εμμένει στην πρώτη του επιλογή. Η αποχώρηση θα πραγματοποιείται πλέον κάθε Κυριακή!

Για τον Γιώργο Ασημακόπουλο η πέτρα του σκανδάλου είναι η Μαριαλένα που καθοδηγεί τον Σάκη και μαζί επιδιώκουν να ανακατέψουν τους «Amigos» και να τους βάλουν να τσακωθούν. Από την πλευρά του ο Σάκης θεωρεί ότι η παρέα των πέντε έχει δημιουργηθεί με σκοπό την στρατηγική και δεν υπάρχει καμία φιλία, γιατί από πίσω ο ένας κατηγορεί τον άλλον.

Η άλλη υποψήφια προς αποχώρηση, η Καρολίνα Καλύβα, επιμένει για τα «πουλημένα παιχνίδια» του Τριαντάφυλλου και θεωρεί ότι από τον Σάκη υπάρχει αποποίηση ευθυνών και προσπάθεια να τις ρίξει το μπαλάκι και πως ότι κάνει είναι για να φανεί αυτός ήρωας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Άρση μέτρων: Πότε επανέρχεται η μουσική στην εστίαση – Τι αλλάζει σε γάμους και ωράριο κυκλοφορίας