MEDIA

Survivor Spoiler 13/6: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί από το παιχνίδι (video)

Survivor Spoiler 13/6

Survivor Spoiler 13/6: Βρίσκεται ήδη εκτός παιχνιδιού – Ποια δεν κατάφερε να παραμείνει στο ριάλιτι επιβίωσης;

Καρολίνα, Ελένη και Μαριαλένα τέθηκαν κατά σειρά ως υποψήφιες προς αποχώρηση, από τους Σάκη, Μαριαλένα και Ηλία αντίστοιχα.

Από την αρχή του παιχνιδιού είχαμε μάθει να βλέπουμε τις αποχωρήσεις κάθε Τετάρτη, όμως αυτό άλλαξε, καθώς αυτή τη βδομάδα δεν προβλήθηκε επεισόδιο και έτσι θα δούμε ποια παίκτρια θα αποχωρήσει την Κυριακή (13/6).

Εμείς γνωρίζουμε το αποτέλεσμα και σας το μεταφέρουμε με βεβαιότητα! Από τον Άγιο Δομίνικο δεν θα αποχωρήσει η Ελένη Χαμπέρη όπως γράφτηκε σε αρκετά δημοσιεύματα στο διαδίκτυο, αλλά η Καρολίνα!

Μάλιστα σύμφωνα με τις πληροφορίες του Dokari.gr, η Μαριαλένα βρέθηκε στην κορυφή της προτίμησης του τηλεοπτικού κοινού, με την Ελένη Χαμπέρη να είναι δεύτερη και την Καρολίνα στην τελευταία θέση.

Έτσι τα πράγματα δυσκολεύουν για τους «Amigos» που βλέπουν να φεύγει μέλος της ομάδας τους και αν αναλογιστούμε πως ο Σάκης Κατσούλης είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό και πως η Μαριαλένα βρέθηκε στην κορυφή ανάμεσα στις γυναίκες, οι επόμενες ψηφοφορίες για τους παίκτες της μπλε ομάδας θα είναι δύσκολες…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δείτε στον χάρτη όλες τις τιμές ζώνης και τις νέες αντικειμενικές αξίες