MEDIA

Top Chef: Τι θα δούμε στην πρεμιέρα - Ποιος παίκτης του Master Chef είναι στο διαγωνισμό

Top Chef: Τι θα δούμε στην πρεμιέρα - Ποιος παίκτης του Master Chef είναι στο διαγωνισμό

Top Chef: Πρεμιέρα για το reality μαγειρικής του ΣΚΑΪ με γνωστά πρόσωπα!

Το Top Chef ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα και ανάμεσα στους παίκτες υπάρχει ένας γνώριμος του τηλεοπτικού κοινού του MasterChef.

Δεκαπέντε επαγγελματίες σεφ που έχουν κοινό χαρακτηριστικό το πάθος για τη γαστρονομία αναμετρώνται καθημερινά μεταξύ τους, αλλά και με τον εαυτό τους.

Στόχος να ξεχωρίσουν, να αναδειχθούν και να κατακτήσουν την κορυφή: μια θέση στα διασημότερα εστιατόρια του κόσμου, τον τίτλο του Top Chef και το έπαθλο των 100.000 ευρώ!

Οπως φαίνεται από το τρέιλερ, ο πρώην παίκτης του MasterChef, Τζώρτζης Παπανικολάου, βρίσκεται ανάμεσα στους συμμετέχοντες του μαγειρικού διαγωνισμού του ΣΚΑΪ. Οι τηλεθεατές θυμούνται τον Τζώρτζη από τη συμμετοχή του στο MasterChef, όπου εκτόξευε «φαρμακερές» ατάκες.

«Ο Γιώργος ή Τζώρτζης, όπως συνηθίζουν να τον αποκαλούν, κατάγεται από τη Μάνδρα Αττικής και είναι απόφοιτος ΙΕΚ τεχνικών μαγειρικής. Του αρέσουν τα ταξίδια αλλά και να ταξιδεύει με τη φαντασία του σε μια κινηματογραφική αίθουσα. Τα δυνατά του σημεία είναι η οργανωτικότητα, η εργατικότητα, η κοινωνικότητα αλλά δηλώνει ότι μπορεί να γίνει πολύ ανταγωνιστικός», αναφερόταν στο βιογραφικό του.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Η ακρίβεια «καίει» τα νοικοκυριά - Πόσο αυξάνονται ρεύμα, καύσιμα και βασικά είδη διατροφής

Mad Clip: Τα νερά, το φρενάρισμα και η τρομακτική σύγκρουση - Νέο βίντεο ντοκουμέντο πριν το τροχαίο

Καιρός: Βροχές και καταιγίδες σήμερα (05/09) - Σε ποιες περιοχές θα «χτυπήσει» η κακοκαιρία