MEDIA

Συγκλονίζει ράπερ για την κακοποίηση της μητέρας του: Την είδα σε μια λίμνη αίματος

Ράπερ κακοποίηση μητέρας
Ο ράπερ Black Vybez αποκάλυψε την κακοποίηση της μητέρας του
Instagram/blackvybez.official

Ο ράπερ Black Vybez αποκάλυψε την κακοποίηση της μητέρας του

Για την κακοποίηση που υπέστη η μητέρα του την οποία κάποια στιγμή είδε «μέσα σε μια λίμνη αίματος» μίλησε ο ράπερ Black Vybez, κατά κόσμον Θοδωρής Παρασχάκης. Όπως αποκάλυψε ο ράπερ, ο οποίος είναι πατέρας ενός παιδιού 5 ετών, όλα συνέβησαν όταν ο ίδιος ήταν έφηβος.

«Η μητέρα μου είχε χωρίσει από τον πατέρα μου όταν ήμουν μικρός. Από τότε βίωσε σωματική και λεκτική κακοποίηση δύο φορές με τον δεύτερο σύντροφό της. Η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο όταν μπήκα στο σπίτι και την είδα σε μια λίμνη αίματος» δήλωσε αρχικά στην εφημερίδα Espresso o ράπερ.

Σύμφωνα με τον ίδιο «η πρώτη φορά που δέχτηκε κακοποίηση (σ.σ. η μητέρα του) ήταν όταν ήμουν 14 ετών από τον τότε σύντροφό της. Η δεύτερη φορά όμως ήταν εφιαλτική, όταν ήμουν σε ηλικία 16 ετών. Μία εικόνα που θα μου μείνει για πάντα χαραγμένη στο μυαλό, ήταν το σημείο που είπα ως εδώ».

Περιγράφοντας τη στιγμή που είδε τη μητέρα του γεμάτη αίματα ο ράπερ λέει: «αντίκρισα μία λίμνη αίματος, το σπίτι άνω-κάτω λες και είχε γίνει σεισμός και τη μητέρα μου με πρησμένο μάτι. Ο σύντροφός της άφαντος, το είχε βάλει στα πόδια. Προσπάθησα να κρατήσω τη μητέρα μου μακριά από αυτόν αλλά πάντα επέστρεφε. Μάλιστα την επόμενη φορά που την κακοποίησε κάλεσα την αστυνομία αλλά η μητέρα μου είπε στους αστυνομικούς ότι δεν συνέβη τίποτα».

Όπως εξομολογείται το τέλος στα μαρτύρια της μητέρας του μπήκε μετά από δύο χρόνια όταν ο ίδιος αφού ξεκαθάρισε στη μητέρα του «ότι δεν πρόκειται να πατήσει ξανά αυτός στο σπίτι» στη συνέχεια και όταν την είδε ξανά κακοποιημένη από τον ίδιο άνδρα της έκανα σαφές ότι «δεν μπορώ να την ξαναδώ σε αυτή την κατάσταση και πως αν θέλει να συνεχίσει να τον βλέπει να μην έρθει σπίτι ξανά. Ήταν η κομβική στιγμή που κατάλαβε ότι με χάνει και πήρε την απόφαση να φύγει από αυτόν για πάντα».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πέθανε ο ηθοποιός Κώστας Λάσκος - Η επιθυμία της οικογένειάς του (pics)

Τραγικός θάνατος για 33χρονη στο Βέλγιο: Έπεσε από ύψος 30 μέτρων ενώ πόζαρε για μια φωτογραφία

Αυστραλία: Ο απαγωγέας της Κλίο είχε πάθος με τις κούκλες – Οι ανατριχιαστικές φωτογραφίες