MEDIA

Survivor Spoiler – Ανατροπή: Παίκτης – έκπληξη ζητάει να αποχωρήσει από το παιχνίδι

survivor διάσημοι
Ένα ακόμα μέλος της θα χάσει η ομάδα των Διάσημων στο Survivor.
ΣΚΑΪ

Survivor Spoiler: Ανατροπή στην αποψινή αποχώρηση, καθώς αλλάζουν όλα όσα γνωρίζαμε μετά το αίτημα ενός παίκτη - έκπληξη να φύγει από το παιχνίδι.

Ένα ακόμα επεισόδιο γεμάτη ένταση και κόντρες στο Survivor. Ο Βαλάντης τα έβαλε με τη Μυριέλλα Κουρεντή, ξανά, και μάλιστα ακούστηκαν αρκετές «χοντράδες» από την πλευρά του προς την ηθοποιό. Στο αγώνισμα επάθλου που ακολούθησε, οι Μαχητές έδειξαν ότι έχουν το πάνω χέρι αγωνιστικά απέναντι στους Διάσημους, οι οποίοι αναμένεται στο Συμβούλιο του Νησιού να χάσουν έναν ακόμα παίκτη.

Υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι ο Βαλάντης, η Μυριέλλα Κουρεντή και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. Οι φήμες για οικειοθελή αποχώρηση του Βαλάντη έχουν «οργιάσει», ωστόσο, φαίνεται πως ακόμα ο τραγουδιστής παραμένει στον Άγιο Δομίνικο.

Οι τελευταίες πληροφορίες ήθελαν την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου να είναι αυτή που θα αποχωρήσει σήμερα από το Survivor, όμως, διαρροές και φημολογία της τελευταίας στιγμής έρχονται να ανατρέψουν τα πάντα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που διακινούνται στο διαδίκτυο, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου θα ρίξει τη... βόμβα στο Συμβούλιο του Νησιού. Ο παίκτης των Διάσημων φημολογείται πως ισχυρίστηκε ότι αισθάνεται άσχημα επειδή υπέδειξε ως υποψήφια την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και ζητάει ο ίδιος να αποχωρήσει από το Survivor.

Υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν πως το αίτημά του έγινε δεκτό, όμως, δεν έχουν επιβεβαιωθεί απόλυτα. Συνεπώς, μένει να δούμε ποια θα είναι η απάντηση του Γιώργου Λιανού στον Γιάννη Χατζηγεωργίου κι αν η ολική ανατροπή επιβεβαιώνεται...

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Θρήνος στην Καρδίτσα για τους αιφνίδιους θανάτους ενός 18χρονου και μιας 33χρονης

Προκλητικός Βασιλακόπουλος: Είναι υποχρεωτικότητα αυτή; Να παρακρατούνται τα 100 ευρώ από τη σύνταξη

Η Φάρμα: Η συγκλονιστική στιγμή που η Αγγελική Ηλιάδη μαθαίνει τον θάνατο του πατέρα της (video)