MEDIA

Masterchef: Συγκίνησε ο πρώτος παίκτης που πήρε ποδιά - Ήταν ιδιοκτήτης πασίγνωστου εστιατορίου

masterchef
Ο πρώτος διαγωνιζόμενος που πέρασε φέτος στο Masterchef.
Star TV

Masterchef: Η νέα σεζόν του παιχνιδιού άρχισε με έναν από τους διαγωνιζόμενους να είναι ιδιαίτερα γνωστός στους κύκλους της αθηναϊκής γευσιγνωσίας.

Το Masterchef επέστρεψε τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου, με τον νέο κύκλο του ριάλιτι μαγειρικής να κάνει πρεμιέρα στη συχνότητα του Star. Το concept δεν άλλαξε ιδιαίτερα με τους τρεις αγαπητούς κριτές, Λεωνίδα Κουτσόπουλο, Σωτήρη Κοντιζά και Πάνο Ιωαννίδη να επιλέγουν τους επίδοξους νικητές έτσι ώστε να σχηματιστεί το τελικό γκρουπ παικτών που θα διεκδικήσει το έπαθλο και τις 50.000 ευρώ.

Ο πρώτος διαγωνιζόμενος που εμφανίστηκε στις οντισιόν, μάλιστα, ήταν ένας ιδιαίτερα γνωστός μάγειρας στους κύκλους της αθηναϊκής γευσιγνωσίας. Ο Δημήτρης Ταϊρίδης υπήρξε ο ιδιοκτήτης ενός από τα πιο γνωστά εστιατόρια στην πρωτεύουσα, ειδικευμένο στα θαλασσινά και τα ψάρια, ωστόσο, το μαγαζί του έκλεισε το 2016 με τον ίδιο να αναζητά την τύχη του στις ΗΠΑ.

Μάλιστα, ο Σωτήρης Κοντιζάς φάνηκε να γνωρίζει τον διαγωνιζόμενο καθώς αποκάλυψε πως είχε φάει στο μαγαζί του. Παράλληλα, ο επίδοξος Masterchef έπιασε κουβέντα με τους κριτές για τον αστακό, εξήγησε το τι πήγε στραβά και έκλεισε το κατάστημά του. Εν τέλει, τα λιγκουίνι με γαρίδες του Δημήτρη Ταϊρίδη του έδωσαν την ποδιά για να μπει στον διαγωνισμό, με τον ίδιο να συγκινείται αποκαλύπτοντας από που είχε πάρει το όνομα το κατάστημά του.

Ο λόγος για τη θρυλική «Μπόμπαινα» στην Καισαριανή, ένα εστιατόριο στο οποίο είχαν φάει ακόμα και πρωθυπουργοίκαι πρόεδροι της Δημοκρατίας, με τον επίδοξο Masterchef εμφανώς συγκινημένο να αποκαλύπτει πως είχε ονομαστεί έτσι προς τιμή της μητέρας του. Ο πατέρας του είχε το παρατσούκλι «Μπόμπος», από έναν χαρακτήρα ιταλικής κωμωδίας, και επειδή πέθανε μόλις 51 ετών, τίμησε τον αγώνα που έδωσε η μητέρα του στη συνέχεια για τον ίδιο και τα αδέρφια του ονομάζοντας έτσι το μαγαζί του…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σοβαρά επεισόδια σε δομή φιλοξενίας ανηλίκων στον Άγιο Παντελεήμονα

Κορονοϊός: Γιατί τα κρούσματα στα σχολεία δεν εντάχθηκαν σήμερα στον κατάλογο του ΕΟΔΥ – Τι ισχύει

Survivor: Ο σύντροφος της Μυριέλλας απαντά για τα φιλιά και το ειδύλλιο με τον Κατσαούνη