MEDIA

MasterChef: Η ανακοίνωση του Σωτήρη Κοντιζά που άφησε άφωνους τους διαγωνιζόμενους

MasterChef: Η ανακοίνωση του Σωτήρη Κοντιζά που άφησε άφωνους τους διαγωνιζόμενους
Άφωνοι οι παίκτες.
Star TV

MasterChef: Οι νέοι κανόνες και το στοιχείο που φέρνει τα πάνω - κάτω στο παιχνίδι 

Πρεμιέρα για τον έκτο κύκλο του MasterChef το βράδυ της Δευτέρας (10/1) και οι τρεις κριτές καλωσόρισαν τους μάγειρες στον διαγωνισμό.

Αφού τους καλωσόρισαν, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανακοίνωσε τους νέους κανόνες αλλά και το νέο στοιχείο που αλλάζει τα δεδομένα στο ριάλιτι μαγειρικής.

Με ένα ή κανένα «ναι» ο διαγωνιζόμενος αποχωρεί αμέσως από το MasterChef. Με δύο «ναι» οι παίκτες παίρνουν την ποδιά και πηγαίνουν στην επόμενη φάση. Με τρία «ναι» ο διαγωνιζόμενος παίρνει ποδιά αλλά κι ένα σημαντικό πλεονέκτημα στη διαδικασία του bootcamp, που θα βάλει τους συμμετέχοντες σε θέση ισχύος.

Έπειτα, ο Σωτήρης Κοντιζάς αναφέρθηκε στα golden pins που έχει ο κάθε ένας κριτής. Πιο αναλυτικά, το golden pin είναι η καρφίτσα που μπορεί να στείλει τρεις από τους επίδοξους σεφ κατευθείαν στο σπίτι του MasterChef.

«Κρατάμε στα χέρια μας το golden pin, είναι το εισιτήριο που σας στέλνει κατευθείαν στο σπίτι του MasterChef. Έχουμε ο καθένας μας από ένα. Θα το δώσουμε σε αυτόν/ή που αξίζει και το θέλει περισσότερο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο σεφ.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σοβαρά επεισόδια σε δομή φιλοξενίας ανηλίκων στον Άγιο Παντελεήμονα

Κορονοϊός: Γιατί τα κρούσματα στα σχολεία δεν εντάχθηκαν σήμερα στον κατάλογο του ΕΟΔΥ – Τι ισχύει

Survivor: Ο σύντροφος της Μυριέλλας απαντά για τα φιλιά και το ειδύλλιο με τον Κατσαούνη