MEDIA

Survivor Spoiler 15/1: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού – «Μύλος» με Κατσαούνη

survivor 15 ιανουαρίου
Αγώνισμα επάθλου στο αποψινό επεισόδιο
ΣΚΑΪ

Survivor Spoiler: Ένα ακόμα επεισόδιο γεμάτο εντάσεις, κόντρες αλλά και ένα αγώνισμα με έπαθλο φαγητό, στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Το επεισόδιο του Σαββάτου στο Survivor ξεκίνησε με μια… εντυπωσιακή τούμπα της Μυριέλλας Κουρεντή, η οποία έπεσε μέσα στο μπαούλο εξοπλισμού.

Το ατύχημα τρόμαξε για λίγο τους συμπαίκτες της, όχι τόσο βέβαια όσο τρόμαξε ο παραγωγός του παιχνιδιού, Ατζούν Ιλιτζαλί από το ατύχημα που είχαν μέλη της οικογένειάς του.

Στα των Μαχητών, ο Γιώργος Κατσαούνης έχει βρεθεί στο στόχαστρο όλων μετά τις αιχμές που άφησε για «στημένο παιχνίδι». Οι επιθέσεις που δέχεται από τους συμπαίκτες του, έκαναν ακόμα και τον Γιωρίκα Πιλίδη να πει λόγια για αυτόν στο ξεκίνημα του επεισοδίου του Σαββάτου (15.01).

Σε κάθε περίπτωση, οι «τριγμοί» στο Survivor δεν λένε να σταματήσουν αφού υπάρχουν φήμες για νέες οικειοθελείς αποχωρήσεις, κάτι που αν συμβεί θα βάλει… βόμβα στα θεμέλια του παιχνιδιού και θα αναγκάσει τις ομάδες να διαλυθούν και να σχηματιστούν από την αρχή για να υπάρχουν ισορροπίες.

Σε ό,τι αφορά, πάντως, το αγώνισμα επάθλου που θα παρακολουθήσουμε φαίνεται πως οι Διάσημοι – οι οποίοι είναι και καλά αμειβόμενοι όπως έγινε γνωστό – έχουν βρει τους… ρυθμούς τους και θα καταφέρουν για ακόμα μια φορά να επικρατήσουν των Μαχητών. Οι τελευταίοι φαίνεται να συγχώρησαν τον Γιώργο Κατσαούνη, αλλά αυτό δεν βοήθησε στο αγώνισμα...

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Στη δημοσιότητα το ΦΕΚ με την παράταση των μέτρων - Τι προβλέπεται από Δευτέρα (17/1)

Πιστοποιητικό νόσησης: Πώς εκδίδεται και τι αλλάζει σε PCR, rapid test και άδειες;

Τζώρτζης Μονογυιός: Συγκλόνισε ο Stan - Απεγκλώβισε τη σύζυγό του επιχειρηματία από τη Ferrari (vid)

Τρόμος για τον Ατζούν Ιλιτζαλί: Το ατύχημα που «πάγωσε» τον παραγωγό του Survivor