MEDIA

Survivor Spoiler 17/1: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα την ασυλία – «Βράζουν» όλοι με τον Βαλάντη

survivor spoiler 17 ιανουαριου
Δεύτερο αγώνισμα ασυλίας για αυτή την εβδομάδα στο Survivor.
ΣΚΑΪ

Survivor Spoiler: Σε κλίμα έντασης αναμένεται να πραγματοποιηθεί το αγώνισμα για τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας στον Άγιο Δομίνικο.

Με τον Βαλάντη να είναι το κεντρικό πρόσωπο, για τελείως λάθους λόγους, συνεχίζεται το Survivor. Ο γνωστός τραγουδιστής επιτέθηκε χυδαία στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, με αναφορές στο πρόβλημα υγείας της σύμφωνα με πληροφορίες. Αυτό έφερε κύμα αντιδράσεων τόσο από τους συμπαίκτες του όσο και από τους τηλεθεατές, που θέλουν πλέον να δουν τον Βαλάντη εκτός παιχνιδιού.

Αυτό μπορεί να συμβεί και μέσα από τη διαδικασία της ψηφοφορίας, καθώς μετά τη νίκη των Μαχητών στο αγώνισμα για την πρώτη ασυλία, ο Βαλάντης βγήκε υποψήφιος. Είναι δεδομένο ότι μέσα στην ομάδα των Διασήμων δεν έχει πλέον καμία συμπάθεια κι όπως θα δούμε στο επεισόδιο της Δευτέρας (17.01) οι υπόλοιποι παίκτες θα τον βάλουν στην… απομόνωση.

Το ζητούμενο, όμως, είναι το ποιος θα κερδίσει στο αγώνισμα για τη δεύτερη ασυλία. Θα καταφέρουν να επιστρέψουν στις νίκες οι Διάσημοι, απέναντι στους αποδεκατισμένους Μαχητές που έχουν απομείνει οκτώ; Οι πληροφορίες αναφέρουν πως αυτό δεν θα συμβεί. Οι Μαχητές θα είναι και πάλι οι νικητές και θα κάνουν το 2-0 αυτή την εβδομάδα.

Αυτό σημαίνει πως δεδομένα οι υποψήφιοι για αποχώρηση θα είναι τρεις, με τον Βαλάντη έναν εξ αυτών. Το ποιος θα είναι ο δεύτερος θα αποφασιστεί στο Συμβούλιο του Νησιού, μέσα από ψηφοφορία, ενώ ο Λάμπρος Κωνσταντάρας θα υποδείξει τον τρίτο. Ο γνωστός δημοσιογράφος έχει κερδίσει την ατομική ασυλία και θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον η επιλογή του.

Πάντως, σε αυτή την περίπτωση, τα… κουκιά είναι μετρημένα και φαίνεται πως η τριάδα των υποψήφιων θα διαμορφωθεί ως εξής. Ο Βαλάντης, που έχει ήδη ψηφιστεί από τους συμπαίκτες του, η Μυριέλλα Κουρεντή που διαρκώς ψηφίζεται και είναι υποψήφια και η Αθηνά Ευμορφιάδη. Φαίνεται πως ο Λάμπρος Κωνσταντάρας θα τη «δώσει» και έτσι η μάχη για την παραμονή στο Survivor θα είναι σκληρή ανάμεσα στους τρεις υποψήφιους.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πρόστιμο 100 ευρώ: Πού θα εμφανίζεται στο taxisnet – Πώς γίνεται η διαδικασία αμφισβήτησης

Κορονοϊός - Θεμιστοκλέους: Ανοίγει η πλατφόρμα για την τέταρτη δόση στις 20 Ιανουαρίου

Survivor: Οργή για το χυδαίο σχόλιο του Βαλάντη στην Ευριδίκη - Ζητούν όλοι την αποχώρησή του