MEDIA

MasterChef: Χαμός πριν την «έντονη» αποχώρηση και μυστήριο με την απουσία Κουτσόπουλου

MasterChef: Χαμός πριν την «έντονη» αποχώρηση και μυστήριο με την απουσία Κουτσόπουλου
MasterChef: Φαγωμάρα στο ριάλιτι μαγειρικής μετά την πρώτη ομαδική δοκιμασία με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να είναι ξανά απών
STAR

MasterChef: Φαγωμάρα στο ριάλιτι μαγειρικής μετά την πρώτη ομαδική δοκιμασία με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να είναι ξανά απών

Γκρίνιες και έριδες προκάλεσε η πρώτη ομαδική δοκιμασία στο MasterChef και η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων από Σωτήρη Κοντιζά και Πάνο Ιωαννίδη καθώς σήμερα, Παρασκευή, αναμένεται να υπάρξει αποχώρηση η οποία «πρέπει να είναι η πιο έντονη δεύτερη αποχώρηση που έχουμε βιώσει σε όλα τα MasterChef».

Εντωμεταξύ από το επεισόδιο της Πέμπτης απουσίαζε εκ νέου ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο οποίος είχε αποχωρήσει αιφνιδιαστικά στο επεισόδιο της Τετάρτης, με τον Σωτήρη Κοντιζά να αρκείται στην ανακοίνωση «να πούμε ότι ο Λεωνίδας αισθανόταν και σήμερα λίγο αδιάθετος. Οπότε περιμένουμε να γίνει καλά και να επιστρέψει».

Έτσι την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για την ομαδική δοκιμασία έκαναν Σωτήρης Κοντιζάς και Πάνος Ιωαννίδης με τους Μπλε να κερδίζουν τελικά τους Κόκκινους και να είναι αυτοί που γλίτωσαν τη διαδικασία ψηφοφορίας και αποχώρησης κερδίζοντας ένα δείπνο με τον Γιάννη Αποστολάκη στον νέο χώρο του Πάνου Ιωαννίδη.

Ακολούθησε η πρώτη διαδικασία για την ανάδειξη των υποψηφίων προς αποχώρηση με Γιάννο, Καλλιόπη, Αναστασία και Παναγιώτη να είναι οι πρώτοι που διεκδίκησαν την ατομική ασυλία σε μια διπλή διαδικασία αρχικά με τυφλή γευσιγνωσία μετά την οποία και αφού τους αποκαλύφθηκαν τα υλικά αλλά και το πιάτο (σολομός με σταμναγκάθι) ακολούθησε δεύτερη διαδικασία για δημιουργία του ίδιου πιάτου χωρίς συνταγή.

Τελικά την διαδικασία αυτή κέρδισε ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος.

Σήμερα, Παρασκευή, ακολουθεί η διαδικασία της ψηφοφορίας για τους κόκκινούς όπου φαίνεται να «βγαίνουν μαχαίρια».

«Αυτό δεν είναι ομάδα είναι κοροϊδία» ακούγεται να λέει κάποιος από τους παίχτες με τον Βασίλη να προσθέτει κατά την ψηφοφορία «τα πράγματα πρέπει να τα βλέπουμε όπως είναι και όχι όπως θέλουμε» και τον Γιάννο να σχολιάζει «με κακό χαρακτήρα δεν θέλω να έχω δίπλα μου τέτοια άτομα».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

MasterChef Spoiler: Πρώτη κόντρα στην κουζίνα - «Δεν την θεωρώ τίποτα»

MasterChef... με διπλή αποχώρηση: Ο ένας «κόπηκε» από τους κριτές - Έφυγε ένα από τα «golden pin»