MEDIA

Ρέα Τουτουντζή: Στο σχολείο με θεωρούσαν ως τον φίλο τους τον Μπάμπη

Ρέα Τουτουντζή: Στο σχολείο με θεωρούσαν ως τον φίλο τους τον Μπάμπη
Η Ρέα Τουτουντζή μίλησε για τα μαθητικά της χρόνια, την καριέρα της ως μοντέλο αλλά και το διαζύγιό της
MEGA

Η Ρέα Τουτουντζή μίλησε για τα μαθητικά της χρόνια, την καριέρα της ως μοντέλο αλλά και το διαζύγιό της

Για το διαζύγιο της μετά από 10 χρονιά γάμου, το εργασιακό bullying στην καριέρα της αλλά και τα μαθητικά της χρόνια μίλησε στο MEGA η Ρέα Τουτουντζή.

Όπως είπε «μία φίλη της μητέρας μου, μου πρότεινε να δοκιμάσω για χαρτζιλίκι να κάνω μόντελινγκ, δεν το είχα στο μυαλό μου. Δεν περίμενα να βγω Σταρ Ελλάς. Στο σχολείο με θεωρούσαν ως τον φίλο τους τον Μπάμπη, ήμουν αγοροκόριτσο. Δε με φλέρταραν ποτέ, δεν ήμουν η ωραία του σχολείου. Ποτέ δεν έβλεπα τον εαυτό μου και έλεγα ‘φτου σου κοπελάρα μου’».

Σε σχέση με το bullying στον χώρο εργασίας της η Ρέα Τουτουντζή είπε ότι «έχω δεχθεί εργασιακό bullying από γυναίκα. Έχω βάρια δυσλεξία, έχω θέμα το πως θα αποστηθίσω τα λόγια».

Όσον αφορά, δε, το πιο περίεργο περιστατικό που της έχει συμβεί με θαυμαστή της το μοντέλο είπε «ένας θαυμαστής μου, έλεγε ότι θα κάνει απεργία πείνας (σ.σ. αν δεν βγω μαζί του), δεν βγήκα, ελπίζω να ζει ακόμα».

Μιλώντας για το διαζύγιο είπε ότι «είμαι πάρα πολύ καλά, ξαναγνωρίζω τον εαυτό μου, ήμουν 10 χρονιά παντρεμένη. Δεν χτύπησε ποτέ το καμπανάκι της μητρότητας, δεν το έχω μέσα μου και θεωρώ είναι πιο τίμιο, γιατί κάποιους τους αναγκάζει η κοινωνία».

Η Ρέα Τουτουντζή εξομολογήθηκε, τέλος, ότι η πιο δύσκολη στιγμή που έχει ζήσει ήταν όταν «στα 11 μου ‘έχασα’ τη μητέρα μου. Η ζωή μού πήρε τη μαμά άλλα μου έδωσε μία γιαγιά και φίλες. Δεν ξεπερνιέται ποτέ η απώλεια της μητέρας».