MEDIA

MasterChef: Ανατροπή με την αποχώρηση - Η κίνηση της Καλλιόπης που έφερε τα πάνω - κάτω

MasterChef: Ανατροπή με την αποχώρηση - Η κίνηση της Καλλιόπης που έφερε τα πάνω - κάτω
Το απρόβλεπτο αποτέλεσμα άφησε έκπληκτους τους διαγωνιζόμενους, που αποχαιρέτησαν ακόμα έναν συμπαίκτη τους.
Facebook - MasterChef GR

Τις αστοχίες και τα λάθη της αναλογίστηκε η Κόκκινη ομάδα στο MasterChef, η οποία ηττήθηκε στην ομαδική δοκιμασία.

Το βράδυ της Παρασκευής είδαμε την κόκκινη ομάδα να είναι εκείνη που ηττήθηκε στην Ομαδική Δοκιμασία και τα μέλη της καλούνται να καταλογίσουν τις ευθύνες του αποτελέσματος και να ψηφίσουν ανάλογα.

Στην χθεσινή ψηφοφορία η κόκκινη ομάδα αναλογίστηκε τις αστοχίες και τα λάθη της και αποφάσισε να βγάλει υποψήφιους προς αποχώρηση. Δεν έλειψαν οι εντάσεις και ο καταλογισμός ευθυνών.

Η Καλλιόπη Μπεζαντέ, έχοντας στην κατοχή της την κάρτα μόνιμης ασυλίας και η Ελπίδα Μορφούλη, έχοντας κερδίσει στη Δοκιμασία Ασυλίας, είναι ασφαλείς από τη διαδικασία ψηφοφορίας, αφού δεν μπορούν να ψηφιστούν από τους συμπαίκτες τους.

Η Καλλιόπη Μπεζαντέ, ως αρχηγός αλλά και ως κάτοχος της μόνιμης κάρτας ασυλίας, καλείται να πάρει σημαντικές αποφάσεις και ενώ αρχικά υποψήφιοι ήταν ο Νικήτας Μπατσικούρας κι η Φανή Ζιώγα, η Καλλιόπη έκανε τη χρήση της κάρτας ασυλίας κι έβαλε στη θέση του Νικήτα, τον Νίκο Μπέρκα.

Ξαφνική αποχώρηση για λόγους υγείας

Ο χθεσινός καλεσμένος των τριών κριτών chef Πάνου Ιωαννίδη, Σωτήρη Κοντιζά και Λεωνίδα Κουτσόπουλου ήταν o ταλαντούχος chef, με σπουδές Sommelier, Χάρης Νικολούζος, ο οποίος έβαλε δύσκολα στους διαγωνιζόμενους. Οι υποψήφιοι κλήθηκαν να αντιγράψουν πιστά το πιάτο και να δώσουν ιδιαίτερη σημασία σε παρασκευές κι υφές, ούτως ώστε να έχουν ένα άρτιο αποτέλεσμα.

Ο παίκτης, που είχε το λιγότερο καλό αποτέλεσμα και θα αποχωρούσε για δεύτερη φορά από το διαγωνισμό, ήταν ο Νίκος Μπέρκας. Ωστόσο η Φανή ανακοίνωσε πως για προσωπικούς λόγους που έχουν να κάνουν με θέματα υγείας, θέλει να είναι αυτή που θα βρεθεί εκτός διαγωνισμού.

Διαβάστε επίσης:

MasterChef Spoiler 15/4: Το αποτέλεσμα στη δοκιμασία αποχώρησης θα αφήσει έκπληκτους τους πάντες