MEDIA

Σπυροπούλου: «Με το “Κάτι ξαναψήνεται” πήγαμε σε Ασπρόπυργο, Σαλαμίνα, περιοχές που δεν ήξερα»

Σπυροπούλου: «Με το “Κάτι ξαναψήνεται” πήγαμε σε Ασπρόπυργο, Σαλαμίνα, περιοχές που δεν ήξερα»
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.
Glomex

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: H παρουσιάστρια μίλησε για το project που παρουσίασε αλλά και τις εμπειρίες που αποκόμισε.

H Κωνσταντίνα Σπυροπούλου καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά «Καλό Μεσημεράκι» στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ έκανε ορισμένες αποκαλύψεις σχετικά με την εκπομπή «Κάτι ξανά ψήνεται» που παρουσιάζει.

Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε στο πλατό ανανεωμένη και ευδιάθετη φορώντας ένα μίνι φόρεμα. Ο οικοδεσπότης της είχε ετοιμάσει τραπέζι για να την υποδεχτεί. Η Κωνσταντίνα κάθισε απέναντί του και οι δυο τους ξεκίνησαν να μιλάνε για την εκπομπή «Κάτι ξαναψήνεται» η οποία την ερχόμενη Παρασκευή ρίχνει αυλαία για φέτος.

Η ίδια δήλωσε πολύ ευχαριστημένη με το project που παρουσίασε αποκαλύπτοντας μάλιστα πως η εκπομπή έχει μοιράσει περί τα 90.000 ευρώ στους νικητές.

«Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί κλείνει αυτή την εβδομάδα μια σεζόν υπέροχη για εμένα. Τελειώνει το “Κάτι Ξαναψήνεται”. Ξεκινήσαμε πολύ δειλά για 70-80 επεισόδια και έγιναν 170. Με το “Κάτι ξαναψήνεται” πήγαμε σε Ασπρόπυργο, Σαλαμίνα, περιοχές που δεν ήξερα ότι υπάρχουν», είπε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια.

Σε εκείνο το σημείο ο Νίκος Μουτσινάς προσπάθησε να το μαζέψει λέγοντάς της πως δεν γίνεται να μην ξέρει τον Ασπρόπυργο.

Στη συνέχεια η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποκάλυψε ότι θα ήθελε να ξανακάνει πρωινή εκπομπη: «Θα ήθελα να κάνω πρωινό. Ένα στούντιο, να μπαίνω, να ανοίγει η καρδιά μου, να καλημερίζω τον κόσμο. Τι ωραία! Μου αρέσει. Μου έλειψε. Το έκανα 6 χρόνια. Έχω να το κάνω από το 2016. Συζητάμε διάφορα πρότζεκτ και άλλα που ίσως είναι γνώριμα για εμένα, που μου αρέσουν κι αυτά. Δεν ξέρω βέβαια τι θα πρωτογίνει».

Σχετικές ειδήσεις