MEDIA

Τάσος Σοφρωνίου: «Να μη συμφωνείς για να κάνεις νουμεράκια, δεν ισχύει για εμάς»

Τάσος Σοφρωνίου: «Να μη συμφωνείς για να κάνεις νουμεράκια, δεν ισχύει για εμάς»
Ο Τάσος Σοφρωνίου μίλησε για τον καβγά με τη Σοφία Χατζηπαντελή στο GNTM
instagram

GNTM: Ο Τάσος Σοφρωνίου μίλησε για τον καβγά με τη Σοφία Χατζηπαντελή

Ο τέταρτος κριτής του Greece's Next Top Model 2022, Τάσος Σοφρωνίου βρέθηκε καλεσμένος στο Breakfast@star και μίλησε για όλα, μια ημέρα μετά την πρεμιέρα του ριάλιτι μόδας.

Ο κριτής απάντησε όπως ήταν αναμενόμενο για τον πολυσυζητημένο καβγά που είχε ο ίδιος και η Βίκυ Καγιά με τη Σοφία Χατζηπαντελή, για το ζήτημα της διαφορετικότητας.

«Το θέμα είναι να μη συμφωνείς, γιατί υπάρχει λόγος να μη συμφωνείς. Να μη συμφωνείς για να κάνεις νουμεράκια, δεν ισχύει για εμάς, δεν υπάρχει. Το καλό είναι ότι είμαστε τρεις διαφορετικές προσωπικότητες. Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι δυναμίτης, δε μασάει τα λόγια της, γιατί ανήκει σε μια γενιά παιδιών που έχουν μεγαλώσει με τα social media και έχουν το θάρρος της γνώμης τους. Αυτό εμένα μου αρέσει πολύ. Είναι ωραίο γιατί λένε την αλήθεια τους. Στη μόδα αν δεν πεις τη γνώμη σου δεν μπορείς να πας μπροστά. Πολλά από τα κορίτσια του διαγωνισμού έχουν συγκεκριμένους στόχους για τους οποίους συμμετέχουν», είπε αρχικά ο κριτής του GNTM.

Σχετικά με τον καυγά του με τη Σοφία Χατζηπαντελή για το τι είναι diversity, ο Τάσος Σοφρωνίου τόνισε: «Παραλίγο να πιανόμασταν στα μαλλιά, έγινε χαμός. Είμαστε φανταστικά την ώρα που κάνουμε το γύρισμα. Ειλικρινά εκείνη την ώρα τα βλέπουμε όλα σκούρα. Αυτό μας δίνει την ελευθερία να κάνουμε τη συζήτηση που θα κάναμε αν δεν είχαμε κάμερες. Δεν έχουμε περάσει τα όρια. Όλο αυτό έχει μια αλήθεια. Δεν το κάνουμε για την τηλεθέαση, γιατί δεν το καταλαβαίνουμε καν. Σίγουρα θα διαφωνήσουμε, θα τσακωθούμε και θα συγκρουστούμε. Θα δείτε ακόμα χειρότερα. Αυτό που είδατε χθες ήταν πταίσμα, ήταν το πρώτο πιάτο».

Για την επιστροφή του στο GNTM ο κριτής επισήμανε: «Θεωρώ πως κάποια πράγματα είναι καρμικά. Όταν τελείωσε η προηγούμενη έκδοση του GNTM πίστευα ότι κάποια στιγμή θα γίνει ξανά. Η Βίκυ Καγιά είχε περισσότερη πίστη από εμένα, εγώ ήμουν λίγο πιο κυνικός. Όταν έγινε η πρόταση για να γυρίσω είχα ένα πρόβλημα επειδή διδάσκω στη Γαλλία. Βέβαια, κατάλαβα πως αν πρέπει να γυρίσω, έπρεπε να γίνει με τη Βίκυ Καγιά και τον Γιώργο Καράβα. Για μένα είναι ευλογία να είμαι με αυτά τα παιδιά. Ήταν η σωστή στιγμή και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό».

Διαβάστε επίσης:

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας με το GNTM: Σώπα ρε Καγιά! Έλεος δηλαδή!

GNTM 5 : Η Σοφία Χατζηπαντελή έκανε έξαλλους τους κριτές - Το μοντέλο που «έριξε λάδι στη φωτιά»

GNTM 5: Η 79χρονη που ξετρέλανε τους κριτές και τους έκανε να προσκυνήσουν την γοητεία τους