MEDIA

Το Μουντιάλ φέρνει τα «πάνω κάτω» – Ποιο πρόγραμμα έχασε την πρωτιά

Το Μουντιάλ φέρνει τα «πάνω κάτω» – Ποιο πρόγραμμα έχασε την πρωτιά

Τηλεθέαση: Εκπλήξεις και ανατροπές συνεχίζουμε να βλέπουμε στους πίνακες τηλεθέασης, τη φετινή σεζόν

Η «άφιξη» των μεταδόσεων του Μουντιάλ στη βραδινή ζώνη φέρνει τα πάνω κάτω και αποδεικνύεται ότι ένα μεγάλο μερίδιο των τηλεθεατών συντονίζεται με τον ΑΝΤ1 για να παρακολουθήσει τους αγώνες.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, το βράδυ της Τρίτης, στην πρώτη θέση στο δυναμικό κοινό βρέθηκε ο αγώνας μεταξύ Γαλλίας-Αυστραλίας συγκεντρώνοντας 22,7%. Ακολούθησε η σειρά του ALPHA, «Σασμός», με 22,3% και το σίριαλ του MEGA «Η Γη της Ελιάς» με 17,5%. Να σημειωθεί ότι είναι από τις ελάχιστες φορές που ο «Σασμός» χάνει την πρωτιά.

Το «Μαύρο Ρόδο» του MEGA, που ξεκίνησε στις 22.40, έκανε 16,4% στο δυναμικό κοινό ενώ η παραγωγή μυθοπλασίας «Αυτή η νύχτα μένει» του ALPHA σημείωσε 12,7%. Το ριάλιτι μόδας του STAR, «GNTM», έκανε 11,1% στους τηλεθεατές 18-54 ενώ η σειρά της ΕΡΤ1 «Τα καλύτερά μας χρόνια» 4,8%.

Η κατάταξη διαφοροποιήθηκε στο σύνολο του κοινού. Το βράδυ της Τρίτης, στην πρώτη θέση βρέθηκε «Η Γη της Ελιάς» στο MEGA με 25,4% ενώ ο «Σασμός» του ALPHA άγγιξε το 24%. Το «Μαύρο Ρόδο» έκανε 23,3% στο σύνολο και ο αγώνας του Μουντιάλ 21%. Η σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» βρέθηκε να κάνει 14,3% και το «GNTM» περιορίστηκε στο 9% του συνόλου του κοινού. «Τα καλύτερά μας χρόνια» στην ΕΡΤ1 έκαναν 5,1% επίσης στο σύνολο.

Στη ζώνη των 20.00 ξεχώρισε και πάλι η σειρά του ALPHA, «Ο παράδεισος των Κυριών». Στο δυναμικό κοινό έκανε 17,8% και στο σύνολο 20,3% τερματίζοντας στην πρώτη θέση στην εν λόγω ζώνη.

Όπως αποδεικνύεται το ενδιαφέρον θα είναι πολύ μεγάλο τις επόμενες εβδομάδες. Ειδικά αν οριστικοποιηθεί η απόφαση του Ομίλου ΑΝΤ1 να μεταδίδονται όλοι οι αγώνες από την ελεύθερη τηλεόραση, τότε θα έχει μεγάλη σημασία τι θα κάνει ο ανταγωνισμός απέναντι από τα ματς του Μουντιάλ.

Ακολουθήστε το Newsbomb και στο κανάλι μας στο YouTube

Διαβάστε επίσης:

ΑΝΤ1: Τι αλλάζει σήμερα στο πρόγραμμα λόγω Μουντιάλ

Και από τον ελεύθερο ΑΝΤ1 όλα τα σημερινά ματς του Μουντιάλ

Τρεις λόγοι που δεν πρέπει να χάσουμε την νέα animation ταινία της Disney «Παράξενος Κόσμος»