MEDIA

ΑΝΤ1: Και μετά το Μουντιάλ… τι;

ΑΝΤ1: Και μετά το Μουντιάλ… τι;
INTIME

Οι αγώνες του παγκοσμίου κυπέλλου ποδοσφαίρου στον ΑΝΤ1 έχουν φέρει αέρα ανανέωσης στους πίνακες τηλεθέασης.

Το κανάλι του Αμαρουσίου βλέπει το στοίχημα που έβαλε να αποφέρει καρπούς και το πρόσημο να είναι θετικό. Έτσι, τα στελέχη σκέφτονται με εξαιρετικά μεγάλη προσοχή το τι θα ακολουθήσει μετά τις γιορτές, στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η σατιρική εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» θα επιστέψει στη θέση της, στη ζώνη των 20.00. Το ίδιο, βεβαίως, θα συμβεί και με τις σειρές που έχουν πατήσει «pause» λόγω του Μουντιάλ. Σύμφωνα με τον μέχρι τώρα προγραμματισμό, τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου, η κωμική σειρά «Εκτός Υπηρεσίας» και η δραματική παραγωγή «Παγιδευμένοι» κάνουν come back. Το ίδιο θα συμβεί και με το σίριαλ «Ποιος Παπαδόπουλος;», που παιζόταν τα βράδια της Τετάρτης και της Πέμπτης.

Το μεγάλο ερωτηματικό είναι τι θα γίνει με τη σειρά «Μάγισσα», που αναμενόταν να βγει στον αέρα τους πρώτους μήνες του 2023. Πρόκειται για μία μεγαλεπήβολη παραγωγή, που φέρει την υπογραφή του διδύμου των «Άγριων Μελισσών», της Μελίνας Τσαμπάνη και του Πέτρου Καλκόβαλη.

Οι ιθύνοντες δεν έχουν αποφασίσει το αν θα κάνει πρεμιέρα άμεσα ή θα «μετακινηθεί» για τον Σεπτέμβριο του 2023. Η ιστορία, να σημειωθεί, τοποθετείται στο 1818, τότε που οι Ελληνες ετοίμαζαν στην επανάστασή τους απέναντι στον τουρκικό ζυγό. Στη Μάνη, δύο οικογένειες, που χωρίζονται από μακροχρόνια βεντέτα, αποφασίζουν να ενωθούν για χάρη του επαναστατικού αγώνα. Παντρεύουν τα παιδιά τους και ύστερα από λίγο καιρό γεννιέται το εγγόνι τους… Λίγες ημέρες μετά τη γέννησή του, όμως, το μωρό εξαφανίζεται και η υπηρέτρια το βρίσκει νεκρό στο ποτάμι.

Κάποια από τα ονόματα των ηθοποιών έχουν γίνει γνωστά, όπως αυτό της Έλλης Τρίγγου και των Αναστάση Ροϊλού, Γιώργου Γάλλου, Μαρκέλλας Γιαννάτου, Νίκου Ψαρρά, Κατερίνας Λέχου.

«Dragons’ Den»… έτοιμο για πρεμιέρα

Το τηλεοπτικό φορμάτ επενδύσεων και επιχειρηματικότητας, με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα στις αρχές του 2023. Το πρότζεκτ προβάλλεται με τεράστια επιτυχία σε πάνω από 40 χώρες, εδώ και 20 χρόνια, με επενδύσεις που ξεπερνούν παγκοσμίως τα 600.000.000 δολάρια.

To «Dragon’s Den Greece» στηρίζει τους Έλληνες επιχειρηματίες, σε μία χώρα που τα τελευταία χρόνια δοκιμάζεται από την κρίση και τους δίνει την ευκαιρία να εξελιχθούν, να διευρύνουν τους ορίζοντές τους, να προβληθούν και να επιτύχουν τους στόχους τους. Οι Dragons είναι 5 κορυφαίοι Έλληνες επενδυτές, που έχουν κατακτήσει την κορυφή και γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία και καταξίωση ο καθένας στον τομέα του. Είναι πρόθυμοι να επενδύσουν τα χρήματά τους σε μία επιχειρηματική ιδέα, ένα νέο προϊόν, μια πατέντα, ένα application ή ένα φιλόδοξο πρότζεκτ.

Επιπλέον, στηρίζουν τους συμμετέχοντες επιχειρηματίες επενδύοντας όχι μόνο με κεφάλαιο αλλά και με την επιχειρηματική τους εμπειρία. Οι επιχειρηματίες που θα συναντήσουν τους Dragons καλούνται να παρουσιάσουν το επιχειρηματικό τους πλάνο, να κερδίσουν την εμπιστοσύνη τους και εντέλει να τους πείσουν να επενδύσουν σε αυτούς. Πόσα χρήματα μπορούν να επενδύσουν οι Dragons; Οι συμμετέχοντες επιχειρηματίες ζητούν ένα συγκεκριμένο ποσό και προσφέρουν έναντι αυτού ένα ποσοστό της επιχείρησής τους.

Οι Dragons με την εμπειρία τους θα κρίνουν εάν η πρόταση τους ενδιαφέρει και εάν θα προχωρήσουν σε επένδυση. Στο εν λόγω σόου δεν υπάρχει τελικός νικητής. Νικητές είναι όλοι όσοι θα καταφέρουν να κάνουν την ιδέα και το όνειρό τους πραγματικότητα.