MEDIA

Τηλεθέαση: Τι έκανε ο τελικός του «Asia Express» απέναντι στις σειρές

Τηλεθέαση: Τι έκανε ο τελικός του «Asia Express» απέναντι στις σειρές

Τηλεθέαση: Το βράδυ της 11 ης Δεκεμβρίου, το «Asia Express» «άνοιξε» το δρόμο για τους τελικούς των ριάλιτι σόου που θα δούμε το επόμενο διάστημα.

Το ταξιδιωτικό παιχνίδι περιπέτειας του STAR αποχαιρέτισε το κοινό με μεγάλους νικητές τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τον Φίλιππο Ιωάννου που έφυγαν με 60.000 ευρώ.

Μεγάλη έκπληξη ήταν η στιγμή που ο πρώτος συνομίλησε τηλεφωνικά με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, με την οποία πλέον φημολογείται ότι έχουν χωρίσει. «Το να μιλήσω με την Ευρυδίκη ήταν το τελευταίο πράγμα που περίμενα να συμβεί εδώ στο παιχνίδι. Δηλαδή έχουν περάσει όλα από το μυαλό μου ότι μπορεί να γίνουν, το τελευταίο είναι ότι θα μπορούσα να έχω την ευκαιρία να επικοινωνήσω με τον άνθρωπο μου» σημείωσε με ενθουσιασμό ο Κωνσταντίνος Βασάλος λίγο πριν αναδειχθεί νικητής.

Όσον αφορά στα νούμερα τηλεθέασης, το «Asia Express» συγκέντρωσε 7,8% στο σύνολο και 9,9% στο δυναμικό κοινό.

Μεγάλος αντίπαλος, αλλά και νικητής, το MEGA. Η σειρά «Η Γη της Ελιάς», από τις 21.00 έως τις 22.40, σημείωσε 26,3% στο σύνολο και 20,6 στο δυναμικό κοινό.

Το «Μαύρο Ρόδο», που παίρνει το lead in και ολοκληρώνεται στις 24.00, έκανε 20,6% στο σύνολο και 14,8% στους τηλεθεατές 18-54. Το σόου του ΣΚΑΪ, «Voice», με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιανό, άγγιξε το 16,4% του συνόλου και το 11,2% στο δυναμικό κοινό. Το εν λόγω πρότζεκτ ολοκληρώνεται σε λίγο καιρό, το ενδιαφέρον μεγαλώνει και τα ποσοστά στους πίνακες της Nielsen ανέβηκαν στο σύνολο.

Οι παραγωγές μυθοπλασίας «Κόκκινο Ποτάμι» και «Μία νύχτα του Αυγούστου» αρκέστηκαν σε χαμηλά ποσοστά. Συγκεκριμένα, η σειρά του OPEN έκανε 4,7% στο σύνολο και 4,4% στο δυναμικό κοινό, ενώ το σίριαλ της ΕΡΤ1 4,1% και 3,3% αντίστοιχα.

Στη ζώνη των 20.00, η σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» κονταροχτυπήθηκε με το «Rouk Zouk». Η all time classic σειρά του ALPHA έκανε 13,9% στο σύνολο και 16,3% στους τηλεθεατές 18-54. Το τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1 με τη Ζέτα Μακρυπούλια έκανε 9,5% στο σύνολο και 11,6% στο δυναμικό κοινό.

Σχετικές ειδήσεις

ALPHA: Πώς θα τελειώσουν οι σειρές για φέτος

Asia Express: Αυτοί είναι οι νικητές που κέρδισαν τα 60.000 ευρώ

Survivor All Star: «Κλείδωσαν» οι παίκτες που πάνε Άγιο Δομίνικο